MAINOS

Huippukokki Mark Kumlin loi setin Hellmann’s-makumajoneesireseptejä, jotka tekevät ammattikeittiöiden arjesta monin tavoin sujuvampaa. Inspiroidu Hellmann’s Magnificent Seven -reseptiikasta!

Ravintola-alan haasteet ovat edelleen pinnalla. Kuluttajien varovaisuus ja henkilöstöpula vaativat keittiöiltä äärimmäistä tehokkuutta ja luovuutta. Unileverin brändilähettiläs, huippukokki Mark Kumlin tarttui haasteeseen ja loi setin Hellmann’s-makumajoneesireseptejä, jotka tekevät ammattikeittiöiden arjesta monin tavoin sujuvampaa.

Mark Kumlin, Unilever Food Solutions
-Luvassa on rutkasti lisää ideoita ammattikeittiöille, Mark Kumlin lupaa. KUVA Mia Heiskanen

– Reseptien lähtökohtana oli helppous ja monikäyttöisyys. Halusin luoda seitsemän makumajoneesi-reseptin kokonaisuuden, jotka eivät vaadi monimutkaisia valmistusprosesseja tai erikoisosaamista, Kumlin kertoo.

Kaikkien reseptien pohjana on käytetty Hellman’s Vegaani-majoneesia eli ne ovat lähtökohtaisesti vegaanisia, mutta ne toimivat yhtä hyvin Hellmann’s Professional- tai Real-majoneesin kanssa. Kumlin muistuttaa, että majoneesit kestävät myös erinomaisesti säilytystä ja lämpöä, mikä tekee niistä monipuolisia ja erittäin kustannustehokkaita raaka-aineita.

– Hellmann’sin majoneesit ovat huipputuotteita, jotka säilyvät jääkaapissa pitkään ja kestävät lämpökäsittelyä. Sekin auttaa vähentämään ruokahävikkiä ja tuo kustannussäästöjä, hän lisää.

”Olen tehnyt tuotekehityksen valmiiksi ravintoloille.”

– Mark Kumlin

Paprika-savuchilimajoneesi, dijon burgermajoneesi ja sienimajoneesi ovat helposti sovellettavissa erilaisiin annoksiin – olipa pääraaka-aineena liha, kala, kana tai kasvikset.

– Olen tehnyt Unilever Food Solutions -koekeittiössä tuotekehityksen valmiiksi ravintoloille – sehän on
yksi ydintehtävämme. Voin taata, että näillä resepteillä kuka tahansa saa aikaan tasalaatuisen lopputuloksen joka kerta. Hellmann’s Magnificent Seven -reseptit ovat vasta alkua, sillä luvassa on rutkasti ideoita helpottamaan ravintoloiden arkea, Kumlin lupaa.


Unilever Food Solutions
Savuchilimajoneesi. KUVA Unilever Food Solutions

Savu-chili mayo / Vegaani / Professional

1 kg Hellmann’s Vegaani majoneesia / Professional majoneesia

50 g Professional savuchili maustepuré

30 g Professional valkosipulitahna

80 g Hellmann’s ketsuppia

Hinta: 5,65 € / 1 kg*

Sekoita kaikki ainekset kulhossa sileäksi.

Mainio majoneesi kalalle, äyriäisille ja lihalle

Unilever Food Solutions
Sienimajoneesi. KUVA Unilever Food Solutions

Sieni mayo / Vegaani / Professional

1 kg Hellmann’s Vegaani majoneesia / Professional majoneesia

50 g Maile Dijon

20 g Maile sherry vine

50 g Knorr Sieni fondi

20 g Knorr sienijauhe mauste

Hinta: 5,56 € / 1 kg*

Sekoita ensin sienijauhe ja sherryviinietika kulhossa. Lisää muut ainekset ja sekoita sileäksi.

Sienimajoneesi sopii hyvin lihalle, kalalle ja kasvikselle. Sienimajoneesissa on hyvä umamin maku.

Unilever Food Solutions
Dijon-majoneesi. KUVA Unilever Food Solutions

Dijon mayo / Vegaani / Professional

1 kg Hellmann’s Vegaani majoneesia / Professional majoneesia

50 g Maile Dijon kokojyväsinappia

20 g Knorr professional valkosipuli maustetahna

Hinta: 5,35 € / 1 kg*

Sekoita kaikki ainekset kulhossa käsivispilällä.

Burgerimajoneesin klassikko. Helppo, nopea ja fantastinen.

*laskettu joulukuun 2024 tukkuhinnoilla

Mark Kumlin

  • Huippukokki, brand ambassador ja yrittäjä
  • 25 vuoden kokemus ravintola-alalta Suomessa ja Pohjoismaissa
  • Työskennellyt Michelin-ravintoloissa, kuten Edsbacka Krog (Tukholma) ja Bagatelle (Norja)
  • Tunnettu reseptiikastaan ja innovatiivisista ratkaisuistaan horeca-alalle

Ota kaikki Magnificent 7 -reseptit käyttöön tästä

https://www.unileverfoodsolutions.fi/dam/global-ufs/mcos/nordics/finland/themes/tuoteopas-2022/Hellmanns_Magnificent_Seven_210x210_web.pdf

Hellman’s tuotetietoa, inspiraatiota ja ratkaisuja osoitteessa

unileverfoodsolutions.fi


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi