Evento Awards

Äänestys: Kymmenen tuttua juontajaa ehdolla Evento Awardsin voittajaksi

Evento Awards on tapahtuma-alan kilpailu, jossa palkitaan vuoden parhaita tapahtumia ja tekijöitä. Kahdessa sarjassa voittaja ratkeaa yleisöäänestyksen perusteellä. Äänestysaikaa on 2. huhtikuuta asti.

Juontaja/moderaattori-sarjan ehdokaslistasta löytyy koko kansan tuntemia juontajia ja arvostettuja alansa ammattilaisia. Sarjassa paremmuudesta kilvoittelee kymmenen ehdokasta.

Lue lisää Juontaja/moderaattori-sarjan ehdokkaista ja äänestä suosikkiasi täällä.

Juontaja/moderaattori-sarjan voittaja julkistetaan Evento Awardsin palkintoseremoniassa 11. huhtikuuta kello 15-16.30 Helsingin Messukeskuksessa Kongressi meetings & events -messujen lavalla. Palkintoseremonia on kaikille avoin tilaisuus.

Kulissien virtuoosi -sarja

Myös Kulissien virtuoosi -sarjan voittaja ratkeaa yleisöäänestyksen perusteella.

Sarjan ehdokkaat ovat yleisölle tuntemattomampia tekijöitä. Onnistuneen tapahtuman taustalla työskentelee monia ammattilaisia, joiden tekemistä ei välttämättä edes huomaa, kun homma rullaa kuin rasvattu. He pitävät langat näpeissään ja varmistavat tapahtuman tavoitteiden täyttymisen ja tyytyväiset osallistujat.

Lue lisää Kulissien virtuoosi -sarjan ehdokkaista ja äänestä suosikkiasi täällä.

Kulissien virtuoosi -sarjan voittaja julkistetaan Evento Awardsin iltajuhlassa, joka pidetään 11. huhtikuuta Helsingin Kulttuurikasarmissa.

Kulissien virtuoosi -ehdokkaat vuoden 2024 Evento Awardsissa.


Evento Awardsista vastaa tapahtuma-alan Evento-lehti. Evento ja Avecmedia kuuluvat samaan Mediakonserni Keskisuomalaiseen.


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento