Tapahtumatilat

Nokia Arena sai Visit Tampere Award -palkinnon

Nokia Arena sai Visit Tampere Award -palkinnon Visit Festivaleilla Tampereella tiistaina. Palkinto myönnetään ansioituneelle matkailutoimijalle, joka on edistänyt ja kehittänyt toiminnallaan matkailu‐, tapahtuma‐ ja elämystoimialaa. Tänä vuonna palkinto myönnettiin yritykselle, joka on rohkeasti ja aktiivisesti suunnannut kansainvälisille markkinoille.

”Nokia Arena on osoittanut olevansa merkittävä, vetovoimainen ja suorituskykyinen paikka, jossa järjestetään maailmanluokan kansainvälisiä tapahtumia. Haasteellisesta toimintaympäristöstä huolimatta se on jo nyt vakiinnuttanut paikkansa tapahtumapaikkojen ykkösluokassa”, Visit Tampereen hallituksen puheenjohtaja Harri Airaksinen kertoo palkitsemisen perusteista.

Joulukuussa 2021 avattu Nokia Arena on tuonut Tampereelle merkittävää kansainvälistä medianäkyvyyttä, ja sen lavalla sekä jäällä on nähty useita kansainvälisiä tähtiä.

”Haluan kiittää lämpimästi tästä saamastamme huomionosoituksesta. Nokia Arena tukee toiminnallaan laajasti kaikkia alan toimijoita ja toimimme veturina sekä seudun kansallisille että kansainvälisille vieraille. Jatkamme tulevaisuudessakin työtä saadaksemme Tampereelle monipuolisia suurtuotantoja. Onnistuakseen tämä kaikki vaatii laajasti yhteistyötä sekä paikallisten että alan ulkopuolisten toimijoiden kesken”, Nokia Arenan toimitusjohtaja Marko Hurme sanoo.

Palkinto jaettiin nyt viidennen kerran ja se on arvoltaan 5000 euroa.

”Käytämme saamamme summan Areenan joulu -tapahtuman toteuttamiseen, jonka tarkoitus on mahdollistaa jouluinen perhetapahtuma heille, joilla ei olisi siihen mahdollisuutta. Palautamme hyvää yhteisöön”, Hurme kertoo Avecille.

Palkinnon saaja valittiin viimevuotiseen tapaan Visit Tampereen ja yritysten yhteistyöllä. Yritykset saivat ehdottaa palkinnon saajaksi Tampereen seudulla toimivaa matkailu- ja tapahtuma-alan yritystä. Ehdolla olivat Nokia Arenan lisäksi Finlaysonin alue, Laukon kartano ja Seikkailuapinat. Lopullisen päätöksen palkinnon saajasta teki Visit Tampere oy:n hallitus.

LUE MYÖS: Hyvästit avaimille ja kulkulätkille – Nokia-areenalla kuljetaan äpin avulla

LUE MYÖS: Jääkiekon MM-kotikisojen työntekijät löydettiin vimmatulla rekrytoinnilla – ”Yksi ihminen saatiin sieltä ja toinen täältä”


Visit Tampere Award -palkinnon voittajat:

 • 2022 Nokia Arena
 • 2021 Pirkanmaan festivaalit ry
 • 2020  Heikki Närvänen / Amazing City Oy
 • 2019 Karoliina Laitinen / Villipihlaja
 • 2018 Veikko Niskavaara / Rajaportin sauna, Ville Virkki / Tullin Sauna

 • Tilaa Lehti

  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento