Tapahtumatoimistot

Sisters Groupin uudeksi toimitusjohtajaksi Markku Kosonen

Sisters Groupin uusi toimitusjohtaja on Markku Kosonen. Yritykseen kuuluu tapahtumamarkkinointitoimisto Sisters Inc. ja brändikumppanuustoimisto Mätch Inc.

Kosonen työskenteli pitkään M Room -parturiketjun toimitusjohtajana. Kosketuspintaa tapahtuma-alaan löytyy aikaisemmista työtehtävistä Helsingin Messukeskuksessa.

”Yhtiö on selvinnyt hyvin koronasta ja kasvanut tiettyyn pisteeseen. Kasvun myötä yrityksen sisälle tulee aina kompleksisuutta ja kasvun avittamiseksi tarvitaan lisää resursseja. Haluan uskoa, että pystyn viemään yhtiön seuraavalle tasolle, jossa liiketoimintanäkökulma ja sisäiset prosessit saadaan kohdilleen. Minulla on kokemusta strategiatyöstä monesta eri näkökulmasta”, Kosonen kuvailee Sisters Groupia.

Kosonen näkee tapahtuma-alassa paljon potentiaalia.

”Olen jo kauan uskonut kohtaamisten tärkeyteen. Etätyön yleistyessä ja digitalisaation mennessä eteenpäin odotukset ja vaatimukset tapahtumien sisältöihin kasvavat. Myös digitalisaation tuominen tapahtumiin on mielenkiintoista. Virtuaali- ja hybriditapahtumien osalta onkin vasta raaputettu pintaa, tekoälyn lisääntyminen tulee kehittämään tapahtumia entisestään. Nyt tarvitaan tekijöitä, jotka pystyvät organisoimaan kohtaamisia entistä laadukkaimmiksi, mitä kautta niistä saadaan paremmin mitattavaa dataa ja tuloksellisuutta irti. Tämä mahdollistaa yrityksille merkittävää lisäarvoa. Uskon, että kohtaamismediat tulevat kehittymään voimakkaasti seuraavan kymmenen vuoden aikana”, Kosonen sanoo.

”Tapahtumilla on vahva merkitys isojen tunteiden ja muistijäljen kasvattajana. Niiden kautta vaikutetaan ihmisten ajatteluun ja käyttäytymiseen. Tapahtumat voidaan jakaa karkeasti kolmeen kategoriaan; virtuaalinen (kustannustehokas, laaja tavoittavuus), hybridi (laajennettu yleisö ja kosketuspinta) ja livetapahtuma, joka sukeltaa suoraan sydämeen. On mahtava päästä laadukkaimman tapahtumatuotannon pariin, jo 19 vuotta toimineen alan pioneerin matkaan, joka tekee jo näitä kaikkia suurella intohimolla.”


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento