Suomen joukkue voitti kokkiopiskelijoiden Pohjoismaiden mestaruuden Helsingissä viikonloppuna. Kultajoukkueen muodostivat Alice Laasonen ja Daniel Romi.
Suomen joukkue valmisti kaksipäiväisen kilpailun avauspäivänä velouté-keiton parsasta, kananmunasta ja pekonista, karjalanpaistia sekä amuse-bouchet teemoilla brie-juusto ja kampasimpukka. Toisena päivänä Suomi tarjoili siikatartaria, haudutettua parsaa ja liekitettyjä kreppejä.
Toiseksi kilpailussa sijoittui Tanska ja kolmanneksi Norja.
Samaan aikaan järjestetyissä tarjoilijaopiskelijoiden Pohjoismaiden mestaruuskisoissa voiton vei Tanska, toiseksi sijoittui Norja ja kolmanneksi Islanti. Suomen tarjoilijaopiskelijat Saara Lillkåll ja Milla Salinas jäivät kärkikolmikon ulkopuolelle.
Kokki- ja tarjoilijaopiskelijoiden Pohjoismaiden mestaruuskilpailut järjestettiin Perho-liiketalousopiston tiloissa Helsingissä 26.–27.4.2024. Matkailu- ja ravintolapalvelut Mara ry isännöi kilpailuja yhdessä Perhon kanssa. Kilpailun järjestävät Pohjoismaiden ravintola- ja matkailualan järjestöt. Maat vuorottelevat tapahtuman isännöinnissä. Vuonna 2025 kisat pidetään Tanskan Silkeborgissa.
Suomella on ollut hyvä vuosi kansainvälisissä kokkikilpailuissa. Helmikuussa kokkimaajoukkue voitti kultaa kokkiolympialaisissa. Samoissa kisoissa Community Catering -sarjassa Suomea edustanut Compass Groupin joukkue jakoi olympiakullan Sveitsin kanssa.
Juttua muutettu 2.5.24 klo 11.07: Karjalanpaisti oli pääruoka, ei amuse-bouchen teema.