”Nyt nostetaan Jyväskylän ravintolapalvelut maailman huipulle”, toteaa Food&Events Tapahtumaravintoloiden markkinointipäällikkö Ville-Eemeli Junnola.
Resteliin kuuluva Food&Events -ketju huolehtii jatkossa kaikista Paviljongin ravintolapalveluista. Uuden yhteistyön myötä monipuolisen messu- ja tapahtumakeskuksen vetovoima vahvistuu entisestään.
”Näkyviä uudistuksia on luvassa paitsi ravintolatiloihin, myös palvelukonseptiin ja tuotteisiin”, sanoo Paviljonki-yhteistyön projektipäällikkö Bodil Ståhl.
Uudistukset toteutetaan jaksotetusti tiiviissä yhteistyössä Paviljongin väen kanssa. Yhteisenä lähtökohtana on ravintoloiden nykyaikaistaminen ja muuntautuvuuden korostaminen.
”Paviljongin laaja tapahtumakirjo ja sen mukanaan tuoma moninainen asiakastarve vaatii äärimmäisen paljon myös ravintolakumppanilta. Me olemme valmiina vastaamaan haasteeseen”, Junnola ja Ståhl lupaavat.
Vastuullista, helppoa ja elämyksellistä
Ravintolapuitteet ovat kuitenkin vain lavaste, kun varsinainen tähti astuu parrasvaloihin.
”Ruokatuotteemme keskiössä tulevat olemaan paikallisuus ja vastuullisuus. Niitä edellyttävät myös tämän päivän asiakkaat”, Junnola huomauttaa.
Monipuolisia ja maukkaita, myös kansainväliseen makuun sopivia ruokia on kehittelemässä Food&Events Tapahtumaravintoloiden keittiöpäällikkö Kim Palhus tiimeineen. Tarjolle luvataan sekä valmiita menukokonaisuuksia että asiakkaiden tarpeisiin muokattuja toteutuksia.
”Valmiit paketit tekevät suunnittelun helpoksi, mutta mitä suurempi tilaisuus, sitä enemmän asiakkaalta tulee toiveita. Vaikeaa suunnittelu ei ole onneksi silloinkaan”, Ståhl kiteyttää.
Paviljonkia operoivan Jyväskylän Messujen myyntijohtaja Jaana Kiilamaa sanoo perinteisten kokouskahvileipien kuuluvan menneisyyteen. Kokoustarjoiluihin haetaan hänen mukaansa nyt trendikkyyttä ja vaihtelevuutta.
”Uudistamme kokoustarjoiluja myös tarjoilumuodoiltaan. Kokoussiiven asiakkaita palvellaan jatkossa erilaisissa lounge- ja tarjoilutiloissa, joissa voi halutessaan levähtää ja nauttia hyvää ruokaa omaan tahtiin.”
Erilaisten tarjoilupisteiden avulla tilaisuuteen voi muutenkin tuoda lisää elämyksiä ja visuaalisuutta.
”Isossa tapahtumatalossa pelkät kiinteät ravintolatilat eivät aina riitä. Paviljongin ravintolat laajenevat seiniensä ulkopuolelle esimerkiksi liikuteltavina pop up -pisteinä, ja ravintolamaailmat luodaan jatkossa juuri sinne missä tapahtuu”, Kiilamaa kertoo.
Uusista ravintolatiloista ja -palveluista päästään nauttimaan ensi kertaa syyskuun alussa, jolloin Paviljongin valtaavat Pohjoismaiden suurimmat sähkö-, valo-, tele- ja AV-messut.
Tilataan äpistä!
Paviljongin ravintolapalveluja täydentää pian myös B2C-asiakkaille suunnattu Food&Events -sovellus, josta tarjoiluja voi tilata ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja sen jälkeen. Toinen digiuutuus, B2B-painotteinen verkkokauppa, palvelee ennen kaikkea messujen näytteilleasettajia.
Food&Events Tapahtumaravintoloille on myönnetty Avainlippu merkkinä suomalaisesta palvelusta.
puh. 014 339 8143
myyntipalvelu@paviljonki.fi
puh. 020 762 4865
myyntipalvelu@restel.fi