Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Paco Ndiaye haastaa suomalaisten kapeat odotukset maahanmuuttajien ravintoloita kohtaan
SUOSITTELEMME:
Helsinkiin avattu kiehtova uutuus on sykkivä klubi öisin ja päivällä kaikkea muuta
Bocuse d'Or
Suomen Bocuse d'Or -edustaja on Johan Kurkela – ”Olen panostanut tähän koko elämän”
Kokkikilpailujen konkari Johan Kurkela tietää, millaista tasoa maailman huipulla vaaditaan. Bocuse d'Or -urakka on ollut hänelle jo tähän mennessä iso investointi.
Vaikuttaja
Paco Ndiaye haastaa suomalaisten kapeat odotukset maahanmuuttajien ravintoloita kohtaan
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Ilmaiset ämpärit vetävät ihmisiä jonoksi asti – mikä olisi ravintoloiden ”ämpäri”?
MAINOS: Unilever Food Solutions
Huippukokki Mark Kumlin kertoo, miten teet Knorr kuivakastikepohjista sata täydellistä kastiketta murto-osalla kuluista
Kilpailut
Tässä ovat Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -kilpailujen finalistit
Klubit
Helsinkiin avattu kiehtova uutuus on sykkivä klubi öisin ja päivällä kaikkea muuta
Bisnes
Bisnes
Kolme ravintoloitsijaa kertoo, miten tehdään onnistunut rekrytointi – Helsingin uuteen ravintolaan tuli hakemuksia jo kuukausia etukäteen
Lukijatutkimus
Vastaa Shakerin kyselyyn – anniskelun ammattilainen, nyt on sinun tilaisuutesi vaikuttaa!
Hinnoittelu
Sadan euron varausmaksu ravintolaan on ollut menestys, Tommi Tuominen kertoo
Ura
Työhyvinvointi
Viinittelyn sijaan lenkille – kolme ravintola-ammattilaista kertoo, miten he saavat liikunnasta virtaa työhön
Minun päiväni
Päivä drag-artisti Marko Vainion matkassa ei jätä kylmäksi: ”Erika Vikmania on herkullista imitoida”
Ulkomaat
Millaista on elää Grönlannissa? Pauliina Oinonen johtaa kulttuuritapahtumaa Trumpin himoitsemalla saarella
Lähde Avecin matkaan!
MAINOS: Pågå
Pågå: 30 vuotta, 1500 projektia vuodessa ja työntekijät, joita pyydetään nimeltä. Näin Lepakossa syntyneestä yhtiöstä kasvoi Suomen tapahtuma-alan luotettavin kumppani
Ihmiset
Kolumni
Kolumni: Ainoa fallos, joka grilliin kuuluu, on grillimakkara
Asiakaskokemus
Somalialaisruokaa rakastava muusikko Hassan Maikal haluaisi kokeilla myös kalakukkoa
Ruokakulttuuri
Ulla Liukkonen, Aira Viitaniemi ja Tarmo Wasenius palkittiin elämäntöistään karjalaisen ruokakulttuurin edistäjinä
Tapahtumat
Musiikki
Aallonpohjasta menestykseksi – UMK:n vahva status on mannaa Suomen menestystoiveille Euroviisuissa
Tapahtumatuotanto
Tapahtuma tulossa, mutta miltä sen pitäisi näyttää? Ultra Bran ja Ruisrockin palkitut visualistit kertovat oivalluksistaan
Ruokatapahtumat
Turun Maku -tapahtuma tuo huipputason kokkikisat, ravintolat ja lähiruokaa Logomoon tällä viikolla
Keittiö
Kokkimaajoukkue
Tässä on Suomen uusi kokkimaajoukkue – muutoksia johdossa
Leivonnaiset
Julia Pihlström tekee Helsingissä leivonnaisia, jotka väräyttävät erikoisuudellaan
Ravitsemussuositukset
Päiväkodeissa kokeiltiin syöttää lapsille enemmän kasviksia ja lisätä ruokakasvatusta – tulokset olivat hyvät
MAINOS: Musiikkitalo
Musiikkitalo paljastaa salaisuutensa: ”Usein kuulemme, että täällä on jotain arjen yläpuolelle nostattavaa.” Näin järjestät ikimuistoisen tapahtuman Helsingin sydämessä
Juoma
Kilpailut
World Class -kilpailun kolme parasta suomalaista baarimestaria selvillä
Kilpailut
Jami Kalliorinne ja Casimir Snellman lähtevät Kuubaan edustamaan Suomea Havana Club Cocktail Maestros -kilpailussa
Olut
Suomen olutkohde numero yksi? Tältä kolmen pienpanimon yhteinen kotipesä näyttää nyt
Ravintolat & Baarit
Uusi ravintola
Nyt se valmistui! Vierailimme ravintolassa satametrisen tornitalon huipulla Helsingissä
Michelin-ravintolat
Michelin-tähdellä palkittu ravintola Tapio lopettaa
Viinibaarit
Hakaniemen torikioskiin avataan viinibaari ja sen ympärille terassi
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Michelin-ravintolat
|
Michelin-tähdellä palkittu ravintola Tapio lopettaa
Bocuse d'Or
|
Suomen Bocuse d’Or -edustaja on Johan Kurkela – ”Olen panostanut tähän koko elämän”
Kilpailut
|
Tässä ovat Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -kilpailujen finalistit
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Ilmaiset ämpärit vetävät ihmisiä jonoksi asti – mikä olisi ravintoloiden ”ämpäri”?
Tuotekehitys
|
Johan Kurkela painaa pitkää päivää ravintola Grönin toisen Michelin-tähden eteen
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Suomen Bocuse d’Or -edustaja on Johan Kurkela – ”Olen panostanut tähän koko elämän”
Paco Ndiaye haastaa suomalaisten kapeat odotukset maahanmuuttajien ravintoloita kohtaan
Helsinkiin avattu kiehtova uutuus on sykkivä klubi öisin ja päivällä kaikkea muuta
Hakaniemen torikioskiin avataan viinibaari ja sen ympärille terassi
Tapahtumateollisuus: valtionjohdolta ristiriitaisia päätöksiä tapahtuma-alalle
Päivä drag-artisti Marko Vainion matkassa ei jätä kylmäksi: ”Erika Vikmania on herkullista imitoida”
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Bocuse d'Or
|
Suomen Bocuse d’Or -edustaja on Johan Kurkela – ”Olen panostanut tähän koko elämän”
Vaikuttaja
|
Paco Ndiaye haastaa suomalaisten kapeat odotukset maahanmuuttajien ravintoloita kohtaan
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Ilmaiset ämpärit vetävät ihmisiä jonoksi asti – mikä olisi ravintoloiden ”ämpäri”?
Kilpailut
|
Tässä ovat Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -kilpailujen finalistit
Klubit
|
Helsinkiin avattu kiehtova uutuus on sykkivä klubi öisin ja päivällä kaikkea muuta