
Karsinnan kolme parasta olivat Elisa Forss, Iris Ojakangas ja Juho Tuppurainen. Kolmikko lähtee seuraavaksi kisaamaan World Classin Euroopan-karsintoihin Berliiniin kesäkuussa, ja yksi parhaiten suoriutunut lähtee edustamaan Suomea loppukilpailuun Kanadan Torontoon syyskuussa.
Elisa Forss työskentelee After Barissa Mikkelissä, Iris Ojakangas helsinkiläisessä ravintola Margassa ja Juho Tuppurainen Tampereella Pitkän päivän ilta -baarikonseptin nimissä.
Väkeviin erikoistuneen Diageo-juomayhtiön järjestämä World Class on maailman merkittävimpiin kuuluva baarimestareiden kilpailu. Suomen-karsintaan oli valittu reseptikilpailun perusteella kahdeksan kilpailijaa.
Karsinnassa Helsingissä kilpailijat suorittivat ensin kirjallisen 20 kysymyksen monivalintatehtävän, josta oli tarjolla sata pistettä.
Seuraavassa tehtävässä kukin kilpailija sai Tanqueray No Ten -ginistä valmistettavakseen ja tarjoiltavakseen kaksi Dry Martinia ja yhden vapaavalintaisen Martinin. Pisteitä oli jaossa 150.
Kolmannessa ja pistemäärältään (300) merkittävimmässä tehtävässä kilpailijoiden tuli valmistaa cocktail Johnnie Walker Black Label -viskistä. Kuvissa alla kolmikon drinkit.




