Kilpailut

Tallinnassa joulukuussa järjestettävä Amber Prize on tapahtuma-alan kohtaamispaikka ja Euroopan suurin alan verkostoitumisalusta

Amber Prize on tapahtuma-alan toimijoiden välinen kilpailu.  Voittoa tavoitellaan parhaalla innovaatiolla, näyttävimmällä ja laajimman yleisön tavoittavalla kampanjalla tai erityistä luovuutta osoittavan tapahtuman rakentamisellla.

Vaatimattomuus ei ole tässä kisassa valtti. Jos Amberin haluaa voittaa, on oltava alansa paras. Kolme parasta jokaisesta Amber Prizen 14 kategoriasta pääsee esittämään innovaationsa kisalavalla Tallinnan Kulttuurikattilassa 5.–6.12.2022. Tapahtumassa kuullaan siis yli 40 tarinaa onnistumisista ja Euroopan parhaista tapahtumaratkaisuista.

Osallistujat saavat näkyvyyttä alan medioissa ja arvokasta palautetta tuomaristolta. Lisäksi Amber on tilaisuus avata uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja nähdä mitä alan kansainvälisellä kentällä tapahtuu.

”Amber on poikkileikkaus toimialan parhaimmistosta”, muotoilee tapahtuman luoja Maria Kirillova.

”Amber on ennen kaikkea vilkkaan keskustelun foorumi, jossa jokaisella osallistujalla on mahdollisuus kuulla alan muiden toimijoiden ja tuomariston mielipiteitä.”

Tallinnan livepäivät ovat kaikille avoimia. Ohjelmassa on kisan lisäksi muun muassa paneelikeskusteluita, haastatteluja sekä live-ohjelmaa.

Avec ja Evento ovat Amber Prizen kumppanimediat Suomessa. Amber Prizen tuomaristoon kuuluvat Avecin ja Eventon päätoimittaja Outi Tuomivaara ja Eventon tuottaja Jenni Ruotsalo

Lue lisää: www.amberprize.com

Päivitys 24.3.22 klo 13.29: Amber Prizen ajankohta siirtyy toukokuulta joulukuulle.

Päivitys 23.9. klo 10.12: päivitetty Eventosta osallistuvien tuomarien nimet.

Maria Kirillova. KUVA Amber Prize


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento