Tapahtumatuotanto

Kalle Keskisen Loud n’ Live -tapahtumayritys hakeutuu saneeraukseen

Saneerausmenettelyn myötä sijoittajat ovat lupautuneet jatkamaan yhtiön toiminnan rahoittamista toiminnan turvaamiseksi, kerrotaan yrityksen tiedotteessa.

”Haemme järjestelyä turvataksemme tulevien tapahtumiemme järjestämisen. Meillä on edessä vielä tänä vuonna monia erittäin hyvin myyneitä tapahtumia. Lisäksi ensi vuodelle on tiedossa lukuisia festivaaleja ja konsertteja”, Loud n’ Live Promotions Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja Kalle Keskinen kertoo.

Loud n’ Livestä on tehty tämän vuoden aikana kolme konkurssihakemusta. Niistä viimeisin vedettiin pois viime viikolla.

”Järjestelyn myötä saamme liiketoimintamme jatkumaan tuottavana käytännössä saman tien. Odotamme myöskin positiivista tulosta helmikuussa päättyvältä tilikaudeltamme. Tavoitteenamme on lisäksi, että pystymme maksamaan velvoitteemme maksujärjestelyä nopeammassa tahdissa”, Keskinen kertoo.

”Koronarajoitteet estivät tapahtumien järjestämisen. Samaan aikaan pidimme henkilökunnan töissä hoitamassa tapahtumien siirtoja ja suunnittelemassa uusia. Siirrot aiheuttivat meille kuluja, ja toisaalta lippurahoja ei tullut lainkaan. Tämä johti siihen, että korona-ajan loputtua kaikki raha oli jouduttu käyttämään ennakkoon uusien tapahtumien rahoittamiseksi. Meillä oli kymmeniä konsertteja, jotka oltiin jo siirretty kuusi kertaa ja taas aloitettu muun muassa niiden markkinointi. Samaan aikaan emme saaneet minkäänlaista koronatukea toimintaamme”, Keskinen sanoo.

Seinäjokinen Loud n ’ Live järjestää muun muassa Radio Nova -festivaaleja ja Seinäjoen Vauhtiajoja.

Kalle Keskinen. KUVA Eemeli Sarka


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento