Festarit

Minna ja Lasse menevät kesällä naimisiin olutmerkin sponsoroimissa häissä Tuska-festareilla – ”Olemme niin onnellisia”

Lasse Kosonen ja Minna Lohikoski menevät naimisiin hevifestareilla. KUVA Sinebrychoff

Hämeenkyröläiset Minna Lohikoski ja Lasse Kosonen menevät naimisiin ensi kesänä. Kirkkoa pariskunnan ei tarvitse varata, sillä häät järjestetään raskaan musiikin Tuska-festivaaleilla Helsingissä. Kuluista vastaa tapahtuman pääsponsori, Karhu-olutmerkki.

Karhu julisti keväällä etsivänsä pariskuntaa, joka haluaisi astua avioon olutmerkin tunnuksilla koristetulla lavalla Tuska-festareilla. Mukaan haki 28 paria, joiden joukosta raati valitsi Minna Lohikosken ja Lasse Kososen.

Karhua valmistavan Sinebrychoffin tiedotteessa pariskunta kertoo pitäneensä yhtä kolme vuotta. Metallimusiikkia rakastava, puoli vuotta sitten kihlautunut pariskunta oli haaveillut järjestävänsä näköisensä häät ja Tuskassa tapahtuva vihkiseremonia kuulosti nappivalinnalta. 

“Tässä yhdistyy kaikki mitä me meidän häiltä halutaan. Erilaista, ikimuistoista, ystävien kanssa yhdessä, musiikkia ja railakasta menoa! Olemme niin onnellisia, että meidät valittiin. Minna on mun elämäni rakkaus”, Lasse Kosonen iloitsee keskiviikkona julkaistussa tiedotteessa.

Minna Lohikoski komppaa tulevaa sulhastaan.

“Tuska-häät on niin meidän näköinen juttu, päästään rikkomaan perinteitä hyvällä tavalla. Tässähän on tosin sekin, ettei kumpikaan olla koskaan aiemmin päästy Tuskaan, mutta nyt me mennään siellä naimisiin! Musiikki, keikat ja festarit on kuitenkin molemmille tärkeitä ja meitä yhdistäviä tekijöitä – tälle kesälle meillä olikin jo Tuska-liput ostoslistalla. Rakastan Lassessa sitä, että hän osaa tarttua hetkeen ja heittäytyä mukaan meidän visioihin ja projekteihin”, Lohikoski sanoo. 

Karhu tarjoaa hääparille kolmen päivän VIP-liput Tuskaan, Karhu-kappeliksi nimetyssä miljöössä tapahtuvan hääseremonian jälkeiset pienimuotoiset juhlallisuudet sekä hääkuvauksen. Lisäksi hääparin läheiset saavat Tuska-perjantaille päiväliput festivaalille. 

Tuska järjestetään Helsingin Suvilahdessa 28.–30.6.2024. Häät pidetään festarin avauspäivänä.

Karhulla on Tuska-festareilla kotakyläksi nimetty alue. KUVA Petri Lyytikäinen

LUE MYÖSNäkökulma: Festivaali, joka suututti lihansyönnin puolustajat – tapahtumien arvot mitataan teoissa


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento