Tapahtumatoimistot

Tapahtuma-alan yrityskauppa: Tapauksen emoyhtiö ostaa palkitun norjalaistoimiston

Tapahtumatoimisto Tapauksen emoyhtiö Liwlig Group on ostanut täydet sata prosenttia norjalaisen tapahtuma- ja brändikokemustoimisto 6. Sansin osakkeista.

6. Sansin kolme omistajaa jatkavat töitään konsernin sisällä. He sijoittavat lisäksi osan kauppahinnasta Liwlig-konserniin.

”Olemme 20 vuoden aikana rakentaneet 6.Sansista Norjan johtavaa brändikokemustoimistoa, nyt olemme uskomattoman iloisia ja ylpeitä voidessamme aloittaa tämän uuden matkan upeiden työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa LIWLIG Groupissa”, 6. Sansin perustajat Tron Mathisen ja Per Morten Bergh sanovat.

6. Sans koostuu useista eri yhtiöistä, ja näiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2022 on noin kahdeksan miljoonaa euroa).

”Olen vaikuttunut 6. Sansin perustajien intohimosta sekä yrityksen pitkästä historiasta. Yrityskaupan myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme Pohjoismaissa entistäkin paremmin ja tarjoamaan kiinnostavia uramahdollisuuksia yli 200 työntekijällemme. Halusimme löytää Norjan parhaan brändikokemustoimiston ja uskon, että löysimme sen 6. Sansista”, Liwlig Groupin toimitusjohtaja Timo Aalto sanoo.

Liwlig Group on pohjoismainen konserni, joka on tähän saakka koostunut kahdesta tapahtumatoimistosta: suomalaisesta Tapaus oy:stä ja ruotsalaisesta Eventyr Nine Yards ab:sta. Yrityskaupan myötä Liwlig-konserni työllistää yli 220 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, USA:ssa ja Norjassa. Sen pro forma -liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa vuonna 2022.

Tapaus on Pohjoismaiden suurin tapahtumamarkkinointitoimisto. Yrityksessä työskentelee yli 120 tapahtumajärjestäjää. Tapaus on erikoistunut fyysisten ja virtuaalisten yritystapahtumien järjestämiseen Suomessa ja ulkomailla.


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento