Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Nuorten aikuisten viininkulutus on laskussa, mutta Murun sommelier Natalie Hayashi ei ole huolissaan
SUOSITTELEMME:
Hurstinapu palkittiin joulujuhlastaan ja elämäntyöstään – Sini Hursti toivoo näkyvyyttä uudelle kesätapahtumalle
SUOSITTELEMME:
Ravintoloissa on käynnissä iso pastamullistus, vaikka Suomen ilmasto on tuorepastalle vaikea
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Uusi ravintola
Viinibaaria suunniteltiin, mutta Maukusta tulikin bistro ja Kallion suurin viinikellari
Uusi ravintola
Tampereen suositun Bistro Eloisan vetäjät kertovat, miten ravintolan menestys on rakennettu
Ruokakulttuuri
Mikä oikeastaan on brasserie? Entä bistro? Vuoden keittokirja avaa termit
Uusi ravintola
Tällainen on Hanna Kaartoahon ja Eero Suhosen uusi ravintola Le Coin: rempseyttä, klassikoita ja iskevä hinnoittelu
Bistrot
Jyrki Tsutsusen villiruokaravintola Skutta Hakis lopettaa
Bistrot
Bocuse d’Orissa menestyneen unkarilaiskokin bistro on Budapestin herkullisin
Bistrot
Omakasellaan hurmanneella pariskunnalla on Helsingissä nyt isompi uutuusravintola, joka on Japanin ja Ranskan liitto: ”Yhdistelmät ovat nerokkaita”
Ravintolat
Jyrki Tsutsusen villi uutuusravintola tarjoaa kanansydäntä ja ruusua Hakaniemessä, jonka hän toivoo olevan ”seuraava Kallio”
Ravintolat
Ragun porukan uusi ravintola säväyttää: raakabaari, fermentointia, muraaleja, savua ja rosoa
Bistrot
Ei burgereita, ei pizzaa – itähelsinkiläinen korttelibistro tarjoilee nyt klassikoita
Ravintolat
Englannin brutaaleista keittiöistä Kämpin kautta kulkenut keittiömestari palasi kotiin – tällainen on Jyväskylän Bistro Kirkkopuisto
Ravintolat
Ego on rempseä kortteliravintola Helsingin Kaartinkaupungissa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Rekrytointi
|
Sampo Kaulanen etsii työntekijöitä uuteen tasokkaaseen ravintolaan Lappiin, apuna Hans Välimäki – ”Päättäväisyydestä ei jää kiinni”
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Uusi ravintola
|
Omakase-taituri avaa Helsinkiin rempseän ravintolan – tukena Palacen ja Savoyn taustayhtiö
Henkilöbrändi
|
Lauri Kaivoluoto ja Simo Harrivaara ovat uuden sukupolven julkkiskokkeja – mitä henkilöbrändi merkkaa ravintola-alalla?
Vaikuttaja
|
Nuorten aikuisten viininkulutus on laskussa, mutta Murun sommelier Natalie Hayashi ei ole huolissaan
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Ruokakulttuuri
|
Ulla Liukkonen, Aira Viitaniemi ja Tarmo Wasenius palkittiin elämäntöistään karjalaisen ruokakulttuurin edistäjinä
Vaikuttaja
|
Nuorten aikuisten viininkulutus on laskussa, mutta Murun sommelier Natalie Hayashi ei ole huolissaan
Rekrytointi
|
Sampo Kaulanen etsii työntekijöitä uuteen tasokkaaseen ravintolaan Lappiin, apuna Hans Välimäki – ”Päättäväisyydestä ei jää kiinni”
Uusi ravintola
|
Omakase-taituri avaa Helsinkiin rempseän ravintolan – tukena Palacen ja Savoyn taustayhtiö
Minun päiväni
|
Heikki Liekola elää unelmaansa New Yorkissa – tällainen on suomalaiskokin työpäivä