Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
PRO-finalistit 2025 on julkaistu! Kannusta suosikkiasi Suomen parhaiden ravintola-ammattilaisten joukosta
SUOSITTELEMME:
Syrjintää, vitsailua, väkivaltaa – tällaista on rasismi ravintola-alalla
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Kolumni
Kim Heiniön kolumni: Ravintolakriitikoilta pääsy kielletty
Puheenvuoro
Leminen: Suomalainen jonottaa rahan takia
Kolumni
Kolumni: Vantaalla valmistetaan avaruusruokaa, joka voi mullistaa tulevaisuuden ruokatuotannon
Kolumni
Kim Heiniön kolumni: Viinipullo voittaa ruohonleikkurin, ja hyvä niin
FBSK
Suomen baarimestarien yhdistyksen puheenjohtajalta: Sinulle, 70-vuotias FBSK
Kolumni
Kolumni: Näin käy, kun sukupolvet kohtaavat yöelämässä
Satu Koivisto
Kolumni: Nosta hävikkiboksi pöydälle – kuorista ja kantapaloista syntyy uskomattomia herkkuja
Kolumni
Kolumni: Pahimmat kämmit tuovat mukanaan parhaat opit – 7 omakohtaista esimerkkiä ravintolayrittäjältä
Kolumni
Kolumni: Tästä tietää olevansa baarin kantis
Kolumni
Kolumni: Haarukka ja veitsi yllättivät asiakkaan – ravintolan tunnelmaan vaikuttaa tuhat asiaa
Kolumni
Kolumni: Leikkaa parta ja korosta suomenruotsalaisuuttasi, neuvoi ravintolaguru aloittelevaa yrittäjää
Kolumni
Kolumni: Joka kahdeksannella suomalaisella on yökukkujan geenit – nyt meidän on aika vaatia oikeuksiamme
Kolumni
Tomi Lantto: Kun työntekijä epäonnistuu, vastuu on esihenkilöllä
Kolumni
Anikó Lehtinen: Mitä ravintola-ammattilaisen pitää asiakkaalta sietää?
Kolumni
FBSK:n Greta Grönholmin kolumni: Baarimestari tuo talveen lasillisen lämpöä
Kolumni
Kolumni: Ravintolan suola ja etikka voivat olla asiakkaalle liikaa
Kolumni
Anikó Lehtinen: Ravintola-ammattilainen, vaadi hyvää johtamista!
Kolumni
Tomi Lanton kolumni: Tee vaikeat asiat heti aamusta
Kolumni
Kolumni: Vauhtia helvetin kameleontti, huusi keittiöpäällikkö opiskelukaverilleni
Kolumni
Tomi Lanton kolumni: Hyvä pomo kuuntelee
Kolumni
Kolumni: Helsingin illat pimenevät mutta meno paranee – tuottajan menotärpit syksyyn
Kolumni
Mikä räkälä tää oikein on? Teemu Lemisen kolumni: Yhden tähden baari-ilta
Festarit
Kuvakooste: Näistä syistä Kuusamon legendaarinen Epikset oli samaan aikaan katastrofi ja ihan paras festari
Kolumni
Kolumni: Myy minulle ravintolassa parempi omatunto – yhdellä lauseella
Kolumni
Kolumni: Kysymykseni hämmensi tarjoilijan – vegaaneja voi palvella monella tavalla
Kolumni
Tomi Lanton kolumni: Ei jätetä työkaveria yksin
Kolumni
Tomi Lantto: Osaatko tukea tiimisi jäseniä?
Kolumni
Teemu Lemisen kolumni: Osaavasta baariammattilaisesta puhutaan selän takana hyvää
Kolumni
Satu Koiviston kolumni: ”Nyt kyllä haet”, puuskahti puolisoni – aloitin aikuisiällä kokkiopinnot
Kolumni
Tomi Lantto: Löysää pipoa, uusi esihenkilö
Kolumni
Anikó Lehtinen: Olisin huonompi ihminen ilman ravintola-alaa
Kolumni
Tomi Lantto: Ota vastuu työhyvinvoinnistasi
Kolumni
Laita ravintola-alan hyvät tarinat jakoon, Riikka Mantila haastaa
Kolumni
Ammattilainen, vähennä kahvihävikkiä ja säästä rahaa näillä Jarkko Issukan neuvoilla
FBSK
Greta Grönholm: Ravintola-alan töissä vain taivas on rajana
Kolumni
Tomi Lantto: Työhyvinvoinnin kolme peruspilaria
Kolumni
Mikko Jokipii: Tapahtuma-ala on ottanut aikahypyn
Kolumni
Riikka Mantilan kolumni: Lähiruualla on vipuvoimaa
Kolumni
Espressopohjaisten kahvien myynti kannattaa – Jarkko Issukan neuvoilla pääset mukaan buumiin
Tapahtuma-ala
Kommentti: Kun yksi vetää vihkoon, muutkin kärsivät – tapahtuma-alalla kuohuu syystäkin
Kolumni
Mari Hatakka: Oletko valmis avoimeen suhteeseen? On ok tapailla muitakin työnantajia ja -tekijöitä
Kolumni
Tomi Lantto: Osaatko sinä ohjata esihenkilöäsi?
Kolumni
Anikó Lehtinen: Suomalainen asiakaspalvelija on kehittynyt hurjasti, mutta vielä olisi yksi juttu: sanaton viestintä
Kolumni
Mirva Merimaa: Tapahtuma-ala kärsi mutta elpyy
Kolumni
Riikka Mantilan kolumni: Hyvä pomo!
Kolumni
Jarkko Issukan kolumni: Miten sinä aiot pysytellä kahviaallon harjalla?
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Yrityskaupat
|
Suomalainen ravintolayritys Garam & Vermiglio Catering siirtyy ruotsalaisen Nordrestin omistukseen
PRO-palkinnot
|
PRO-finalistit 2025 on julkaistu! Kannusta suosikkiasi Suomen parhaiden ravintola-ammattilaisten joukosta
Ravintolayhtiöt
|
Kalle Rovanperä lähti ravintolabisnekseen – Pro Restaurants on nyt Bon Group
Ravintolat
|
Syyrialainen huippukokki avasi ravintolan Helsinkiin – nyt Tawook Lab kerää ylistäviä arvioita
Reseptit
|
Ukrainan lohturuoka on borssikeitto, ja sitä tarjoamalla voit näyttää tukesi – tässä resepti isolle porukalle
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Ravintolayhtiöt
|
Kalle Rovanperä lähti ravintolabisnekseen – Pro Restaurants on nyt Bon Group
Yrityskaupat
|
Suomalainen ravintolayritys Garam & Vermiglio Catering siirtyy ruotsalaisen Nordrestin omistukseen
Konferenssit
|
Presidentti Alexander Stubb avasi teknologiatapahtuman – laserit ja kimallus Slushin tuttuina tavaramerkkeinä
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Viisi askelta pohjoismaisen gastronomian huipulle
PRO-palkinnot
|
PRO-finalistit 2025 on julkaistu! Kannusta suosikkiasi Suomen parhaiden ravintola-ammattilaisten joukosta