Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Palautuminen parantaa tuottavuutta ja hyvinvointia – näillä palautumisvalmentajan vinkeillä onnistut
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat Helsingin huimimmat kattoterassit 2025
Bocuse d'Or
Riski kostautui, ja Suomi oli pudota kokkien MM-kisoista – Ismo Sipeläinen pohtii, mitä oikein tapahtui
Kilpailut
Onko nyt Suomen aika? Tähtikokki Ismo Sipeläinen iskee Bocuse d’Or -kilpailuun uudella taktiikalla
Kilpailut
Suomen edustaja maailman vaativimmassa kokkikilpailussa Bocuse d’Orissa on Ismo Sipeläinen!
Kilpailut
Mikko Pakola haastaa Bocuse-konkari Ismo Sipeläisen – tänään ratkeaa, kumpi edustaa Suomea maailman kovimmassa kokkikisassa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hotellit
|
Uuden hotelli Pier 4:n kattoterassi on heittämällä Helsingin upein, kaikille avoin ja kohtuuhintainen
Tapahtumatuotanto
|
Tammerfestin isä ei enää tunnista tapahtumaa – ”Suhde nykyiseen festivaaliin on etäinen”
Catering
|
Vuoden kokki Simo Harrivaara pääsi yllättämään megatähden Helsingissä – Ishowspeed ällistyi suomalaisruoista
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Ravintolat
|
Uusi silta aukesi Helsingin Kalasatamaan – sataa suoraan näiden ravintoloiden laariin
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Ravintolat
|
Uusi silta aukesi Helsingin Kalasatamaan – sataa suoraan näiden ravintoloiden laariin
Tulevaisuuden tekijä
|
Nuori kokki Samuli Brunnila pääsi loistavaan harjoittelupaikkaan ja unelmoi omasta ravintolasta
Työhyvinvointi
|
Palautuminen parantaa tuottavuutta ja hyvinvointia – näillä palautumisvalmentajan vinkeillä onnistut
Catering
|
Vuoden kokki Simo Harrivaara pääsi yllättämään megatähden Helsingissä – Ishowspeed ällistyi suomalaisruoista
Tapahtumatuotanto
|
Tammerfestin isä ei enää tunnista tapahtumaa – ”Suhde nykyiseen festivaaliin on etäinen”