Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Suomalainen ravintola komeili näyttävästi televisiossa Yhdysvalloissa
SUOSITTELEMME:
Älä sano ”mennään suoraan asiaan” äläkä järjestä enää hybridikokouksia, sanoo asiantuntija
SUOSITTELEMME:
Kolumni: Ainoa fallos, joka grilliin kuuluu, on grillimakkara
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Baarit
Lähde reissuun! Lontoon parhaat baarit ja ruokapaikat juuri nyt
Pubit
Yksi Suomen vanhimmista merimieskapakoista heräsi taas henkiin: ”Olin ihan kansallissankari”
Ravintolat
Muikea Muikku lopetti, tilalle burgereistaan tunnettu Treffi Pub & Bistro – sulkemiseen oli monta syytä, kertoo Kalaravintoloiden pomo
Pubit
Pubiketju Hemingway’s vaihtaa omistajaa
Erikoisuudet
Kaupunkia kiertelevä pubiratikka on Helsingin erikoisuus – kiskoilla on vietetty jopa ristiäiset
Ravintolat
Hans Välimäki avaa kaksi uutta ravintolaa Helsinkiin: tasokasta brittipubiruokaa ja italialainen ”bistro”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Viinibaarit
|
Pelkällä viinillä on Turussa vaikea pärjätä, joten viinibaari teki muutoksen ja pestasi kovan luokan kokin
Kolumni
|
Kolumni: Ainoa fallos, joka grilliin kuuluu, on grillimakkara
Lounasravintolat
|
Missä on Lahden paras lounas? Paikalliset äänestivät
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Ruokamatkailu
|
Suomalainen ravintola komeili näyttävästi televisiossa Yhdysvalloissa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Tulevaisuuden tekijä
|
Kokkiopiskelija Eemil Naumanen arvostaa tapaa, jolla hänen idolinsa suhtautuvat ruoanlaittoon
Ruokamatkailu
|
Suomalainen ravintola komeili näyttävästi televisiossa Yhdysvalloissa
Kolumni
|
Kolumni: Ainoa fallos, joka grilliin kuuluu, on grillimakkara
Viinibaarit
|
Pelkällä viinillä on Turussa vaikea pärjätä, joten viinibaari teki muutoksen ja pestasi kovan luokan kokin
Työelämä
|
Älä sano ”mennään suoraan asiaan” äläkä järjestä enää hybridikokouksia, sanoo asiantuntija