Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Vastaa Shakerin kyselyyn – anniskelun ammattilainen, nyt on sinun tilaisuutesi vaikuttaa!
SUOSITTELEMME:
Millaista on elää Grönlannissa? Pauliina Oinonen johtaa kulttuuritapahtumaa Trumpin himoitsemalla saarella
Cocktailit
Täydellinen cocktail syksyyn: S’hroom of Death yhdistää sieniä, rommia, savua ja havua
Väkevät
Rommi on uusi vodka, sanoo Janette Bertényi – kokeile näitä makupareja
Tislaamot
Tee retki suomalaiseen tislaamoon! 10 mainiota kohdetta baariammattilaiselle
Cocktailkoulu
Miten mojito tehdään? Mintusta saa kaiken irti näillä nikseillä
Cocktailit
Sama kuin Piña Colada, mutta eri – kokeile Painkiller-cocktailia!
Cocktailit
Käärijä räjäytti Piña Colada -drinkistä superhitin – katso resepti ja vinkit
Cocktailkoulu
Daiquirin valmistamisessa on pari jippoa – näin vältät lämpimän drinkin
Rommi
Älä anna imagon huijata! Konkari oikoo baarimestarien ennakkoluuloja rommista
Väkevät
Rommi on ”väärinymmärretty juoma”, joka nostaa nyt päätään New Yorkin baareissa
Baarit
Amerikkalainen muusikko perusti Kallioon rommibaarin – veikeä sisustusratkaisu peräisin uskonlahkolta
Cocktailit
Mojito on kesäsuosikki, joka toimii talvellakin
Cocktailit
Reportaasi Tampereelta: ¡Viva la revolución! ¡Viva la Daiquiri!
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Kahvilat
|
10 kiinnostavaa kahvilaa ympäri Suomen
Cocktailbaari
|
Baarilaivan uudet kuviot Helsingin keskustan kupeessa: sauna on pian auki ympäri vuoden
Tapahtumatuotanto
|
Tapahtuma tulossa, mutta miltä sen pitäisi näyttää? Ultra Bran ja Ruisrockin palkitut visualistit kertovat oivalluksistaan
Hinnoittelu
|
Sadan euron varausmaksu ravintolaan on ollut menestys, Tommi Tuominen kertoo
Innovaatiot
|
Kyllä, peruna kasvaa ilmassa! Kuvat: Ilmaperuna on täysin puhdas poimittaessa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Ulkomaat
|
Millaista on elää Grönlannissa? Pauliina Oinonen johtaa kulttuuritapahtumaa Trumpin himoitsemalla saarella
Tapahtumatuotanto
|
Tapahtuma tulossa, mutta miltä sen pitäisi näyttää? Ultra Bran ja Ruisrockin palkitut visualistit kertovat oivalluksistaan
Pyrotekniikka
|
Pyrotekniikan pioneeri Markku Aalto on saanut näpeilleen kerran jos toisenkin: ”Sytytettiin koko perkeleen lava palamaan”
Cocktailbaari
|
Baarilaivan uudet kuviot Helsingin keskustan kupeessa: sauna on pian auki ympäri vuoden
Ruokatapahtumat
|
Turun Maku -tapahtuma tuo huipputason kokkikisat, ravintolat ja lähiruokaa Logomoon