Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Michelin-kokin tähdittämän uuden ravintolan ruokalista Helsingin paraatipaikalla yllättää: kalakukkoa
SUOSITTELEMME:
Helsingin puhutuimman baarin vetäjä sai yllättäen potkut: ”Olisin itse halunnut jatkaa”
SUOSITTELEMME:
Suomen parhaat haussa! Tapahtuma-alan Evento Awards -kilpailutöiden ilmoittaminen sulkeutuu 26.1.
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Kokin jääkaapilla
Eila Kiilamaa jakaa parhaat vinkkinsä perhearkeen, jossa kaikki saavat tehdä ruokaa – tältä näyttää leipurimestarin oma jääkaappi
Kulttuuri
Ravintoloita, ruokaa ja juomaa taiteen muodossa – kurkkaa nämä näyttelyt Lappeenrannassa ja Helsingissä
Ruokakulttuuri
Jaakko Kolmosen rahaston 5 000 euron ruokakulttuuripalkinnot Haapalan panimoravintolalle ja Liepuskan Herkkupajalle
Ruokakulttuuri
Liettuan ravintolat pyristelevät eroon neuvostovaikutteista – inspiraatiota haetaan nyt Skandinaviasta
Ruokakulttuuri
Mikä oikeastaan on brasserie? Entä bistro? Vuoden keittokirja avaa termit
Ruokakulttuuri
Vuoden ruokatoimittaja -palkinto Ruokatoimittajat ry:lle
Ruokakulttuuri
Valmista hatsapuri itse! Tässä resepti tuhtiin herkkuun, jolle on Georgiassa oma liputuspäivä
Ruokakulttuuri
Kuvat suomalaisten ruokatatuoinneista – Avec vieraili Food Tattoo -näyttelyssä
Ruokakulttuuri
Turku on Suomen nouseva ruokapääkaupunki, hehkuttaa BBC
Ruokakulttuuri
Rôtisseurs-jäseniä käädytetään Oodissa – suurkapituli tuo Helsinkiin viikonloppuna 330 kulinaristia
Olut
Missä Suomen kaupungissa on eniten panimoita? Espoossa, ja uusilla tempauksilla satsataan myös ruokaan
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Michelin-kokin tähdittämän uuden ravintolan ruokalista Helsingin paraatipaikalla yllättää: kalakukkoa
Baarit
|
Helsingin puhutuimman baarin vetäjä sai yllättäen potkut: ”Olisin itse halunnut jatkaa”
Ruokakulttuuri
|
Valmista hatsapuri itse! Tässä resepti tuhtiin herkkuun, jolle on Georgiassa oma liputuspäivä
Blinit
|
Helsinkiläisten blinitavat ovat muuttuneet, huomasi ravintolakonkari – kauppa käy silti hurjana
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Uusi ravintola
|
Dean Lyijysen ”pömpöttävä” ravintola Helsingin Sörnäisissä nousi heti hitiksi
Festivaalit
|
Juhani Merimaa palkittiin elämäntyöstään European Festival Awardsissa
Uusi ravintola
|
Michelin-kokin tähdittämän uuden ravintolan ruokalista Helsingin paraatipaikalla yllättää: kalakukkoa
Ravintolat
|
Iso ravintolauutinen Helsingissä: Paasitornin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille
Tulevaisuuden tekijä
|
Niko Ala-Rämin kokkiopinnot rytmitetään Aspergerin ehdoilla: ”Viihdyn parhaiten lounaskeittiössä, jossa on rutiinit”