Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
SUOSITTELEMME:
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Ravintolat
Isoja puheita ja tavoitteita – Sauli Kemppainen kertoo, miksi jätti kehutun ravintolan yllättäen
Uusi ravintola
Ravintolakonkari hyppäsi ”pahiksen” kelkkaan ja yllättyi itsekin – Helsinkiin avataan uutuuspaikka, joka haluaa erottua
Uusi ravintola
Sauli Kemppainen aloittaa uuden ravintolan keittiöpäällikkönä Helsingissä
Ravintolat
Suomeen palannut huippukokki Sauli Kemppainen kertoo, miksi hänen uudessa ravintolassaan soi hissimusiikin sijasta Rammstein ja miksi hän tykkää tarjoilla lautasannoksia omin käsin
Ravintolat
Michelin-kokki Sauli Kemppainen avasi Helsinkiin uuden ravintolan – ”1+1 on enemmän kuin 2”
Alkutuotanto
Eurooppalaisia ruokavaikuttajia lennätettiin ja saunotettiin Suomessa – näin suomalaisiin raaka-aineisiin ja tuotteisiin suhtauduttiin
Ravintolat
Sauli Kemppainen avaa Helsinkiin uuden ravintolan – avoinna aamusta iltaan
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Talous
|
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Ravintolaterassi
|
Helsingin ravintolaterassit 2025 – vieraile näillä kesän aikana
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Cocktailkoulu
|
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
Michelin-tähdet
|
Michelin-tähdet jaetaan taas – tässä ovat arviot siitä, ketkä niitä Suomessa maanantaina saavat
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Baariosaaminen
|
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
Ravintolaterassi
|
Helsingin ravintolaterassit 2025 – vieraile näillä kesän aikana
Talous
|
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Terassi
|
Helsingin uuden Superterassin ruokatarjonta yllättää
Michelin-tähdet
|
Pohjoismaiden Michelin-tähdet jaettiin – tässä ovat Suomen Michelin-ravintolat 2025