Ravintolat

Sauli Kemppainen avaa Helsinkiin uuden ravintolan – avoinna aamusta iltaan

Tähtikokki Sauli Kemppainen avaa Helsinkiin marraskuun alussa uuden ravintolan. Vallilan Konepajan alueelle avattava ravintola on nimeltään Atelier7. Tarjolla on arkisin sekä aamiaista että lounasta ja lauantaisin brunssia. Iltaisin Atelier7 muuttuu rennon mutkattomaksi illallisravintolaksi.

”Aamiaisella tarjoilemme ennen kaikkea maukasta, terveellistä ja rehellistä ruokaa. Lounasaikaan tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja sekä nopean lounaan tarvitsijoille että pidemmän kaavan mukaiseen kolmen ruokalajin menuuseen. Illallisella keskitymme olennaiseen: laadukkaisiin, aitoihin, maanläheisiin ja luonnonmukaisiin raaka-aineisiin ja vahvoihin makuihin. Visionani on, että 1+1 on enemmän kuin kaksi. Annamme raaka-aineiden ominaismakujen loistaa”, Sauli Kemppainen sanoo.      

Atelier7:ssa tehdään tällä hetkellä sisustustöitä ja suunnitellaan loppuvuoden ruokalistoja. Ravintolan sisustuksen on suunnitellut helsinkiläinen Franz Design Oy. Uusien työntekijöiden rekrytointi on alkanut. Atelier7 avataan Fredriksbergin toimitilakortteliin taloon, jonka uusi päävuokralainen on MTV.

Ravintolan taustalla toimii Kanresta Oy.

Atelier7 avautuu osoitteeseen Konepajankatu 7 marraskuun alussa. Ravintolan verkkosivut ja muut kanavat avataan lokakuun aikana.

LUE MYÖS: Uusi ravintola vie sadan vuoden takaiseen Helsinkiin – tällainen on Sekel

LUE MYÖS: Entiseen yökerhotilaan aukesi kunnianhimoinen lounasravintola Tampereella – ”Meillä on selvä tavoite kasvaa”

LUE MYÖS: Yes Yes Yes -miesten Lulu’s yhdistää uuden kasvisravintolan ja omakase-hitti Latitude 25:n

LUE MYÖS: Helsingin erikoisuus, pyöräilyravintola Peloton haluaa kukoistaa myös Suvilahden festarisesongin ulkopuolella

Sauli Kemppainen. KUVA Kanresta


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi