Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Kun turistikausi Rovaniemellä hiljenee, ravintola Nili täyttyy paikallisista
SUOSITTELEMME:
Helsingin teknoklubin kuvauskielto oli menestys, ylistää promoottori – puhelimen kamera peitettiin tarralla
SUOSITTELEMME:
Mitä mieltä olet Avecista? Vastaa kyselyyn ja voit voittaa sadan euron lahjakortin ravintolaan
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Tekoäly
Kenellä on vastuu, kun käytetään tekoälyä apuna? Tutkijoiden podcast-sarja pureutuu tekoälyn eettisyyteen
Tietoturva
Disobeyn Benjamin Särkkää ärsyttää hakkeri-sanaan liitetty negatiivisuus: ”Missään muussa ammatissa eettisyys ei vaadi etuliitettä”
Tekoäly
Vain mielikuvitus ja osaaminen rajoitteina – katso visualistin luomat hätkähdyttävät tekoälykuvat
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Tekoäly muuttaa tapahtuma-alaa – näitä taitoja tarvitaan tulevaisuudessa
Tekoäly
Foodora otti tekoälyn luomat annoskuvat käyttöön Suomessa – tältä ne näyttävät
Robotiikka
Robotti voi pian kustomoida ravintola-annoksen sellaiseksi kuin asiakas toivoo
Innovaatiot
Uutuuskeksintö säästää aikaa – tekoäly laatii henkilöstöravintolan ruokalistan
Teknologia
Tekoäly ja cocktail – Jussi Viljala ja Matti Tedre toteuttivat ”pelottavan” yhdistelmän
Teknologia
Esittelyssä oppiva olut – tekoäly ja koneoppiminen apuna
Hinnoittelu
Dynaaminen hinnoittelu tasaa kysynnän vaihtelua ja kasvattaa liikevaihtoa – ”Pizzapäivä on edullisempi alkuviikosta”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tryffelit
|
Tryffeli ja kaikki mitä siitä pitää tietää
Tapahtumatuotanto
|
Helsingin teknoklubin kuvauskielto oli menestys, ylistää promoottori – puhelimen kamera peitettiin tarralla
Reseptit
|
Ukrainan lohturuoka on borssikeitto, ja sitä tarjoamalla voit näyttää tukesi – tässä resepti isolle porukalle
Video
|
Helsinkiin avautui uusi baari – The Last Dropissa tilataan juomat horoskoopin mukaan ja ilta päättyy henkilökunnan tansseihin
Lounasravintolat
|
Missä on Lahden paras lounas? Paikalliset äänestivät
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Työhyvinvointi
|
Mitä tehdä häpeän tunteen vallatessa kehon? Psykoterapeutti Emilia Kujala kertoo: ”Täysin opeteltavissa”
Tapahtumatuotanto
|
Helsingin teknoklubin kuvauskielto oli menestys, ylistää promoottori – puhelimen kamera peitettiin tarralla
Messut
|
Kirjamessujen ja Viini & ruoka -tapahtuman yhdistelmä rikkoi yleisöennätyksen: lähes 98 000 kävijää
Vaikuttaja
|
Kun turistikausi Rovaniemellä hiljenee, ravintola Nili täyttyy paikallisista
Kilpailut
|
Simo Harrivaara ja Janika Tiensuu ovat Vuoden kokki ja tarjoilija 2024!