Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Lontoon huipulle ravintoloillaan noussut suomalainen yrittäjä kertoo bisneksen muutoksesta – ja ihmettelee Suomea
SUOSITTELEMME:
Kaskiksen perustajien uusi kesäravintola hurmaa Turun saaristossa – "Olemme erikoistuneet avaamaan ravintoloita outoihin paikkoihin"
Tapahtumatuotanto
Nappaa 10 vinkkiä tapahtuman jälkeiseen osallistujien sitouttamiseen ja jälkimarkkinointiin
Tapahtumatuotanto
Miten tapahtuman onnistumista kannattaa mitata?
Tapahtumatuotanto
Tapahtumajärjestäjä, älä pihistele vessa-asioissa
Tapahtumatuotanto
Aikatauluta tapahtumasi ammattilaisen vinkeillä – ota 10 kohdan lista talteen
Tapahtumatilat
Showstopper toimii aina – näin somistat tapahtumasi
Yritystapahtumat
Järjestä täydellinen kick-off-tapahtuma yritykselle: 5 askelta
Tapahtumatuotanto
Karkkia, heijastin tai ehkä aineeton lahja? Valitse tapahtumasi giveaway-tuotteet tarkasti
Tapahtumatuotanto
Valitse oikea istumajärjestys tapahtumaasi – väritäplä paikkakortissa auttaa tarjoilijaa
Yritystilaisuus
Näin järjestät täydelliset yritysjuhlat: helppo muistilista
Tapahtuma-ala
Tee tapahtumaasi hyvä kutsu – 5 helppoa vinkkiä
Tapahtumatuotanto
Kukita tapahtumasi onnistuneesti: 3 vinkkiä
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Kaskiksen perustajien uusi kesäravintola hurmaa Turun saaristossa – ”Olemme erikoistuneet avaamaan ravintoloita outoihin paikkoihin”
Vaikuttaja
|
Kättele kaikki töissä, suosittelee Vuoden kokki Jonathan Slotte – ja vältä harhakuvaa työn helppoudesta
Uusi ravintola
|
Nyt se valmistui! Vierailimme ravintolassa satametrisen tornitalon huipulla Helsingissä
Cocktailreseptit
|
Kossuvissy pihkaisella twistillä – kuusenkerkkä sopii moneen
Resepti
|
Mikä liha tartariin? Vinkit täydelliseen tartar-pihviin kotona ja ravintolassa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Uusi ravintola
|
Kaskiksen perustajien uusi kesäravintola hurmaa Turun saaristossa – ”Olemme erikoistuneet avaamaan ravintoloita outoihin paikkoihin”
Uusi ravintola
|
Japanilaistyylinen ravintola Shii tarjoilee 11 ruokalajin menua
Yrittäjyys
|
Lontoon huipulle ravintoloillaan noussut suomalainen yrittäjä kertoo bisneksen muutoksesta – ja ihmettelee Suomea
Matkailu
|
Maarianhaminan erikoinen viinibaari on nähtävyys – Ahvenanmaa houkuttelee coolcation-matkailijoita
Kolumni
|
Kolumni: Vaikka mitä tapahtuisi, ravintola ei pysähdy koskaan