Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Glönkero on nyt in, mutta tunnetko punkeron? Baarien oudoimmat tilaukset
SUOSITTELEMME:
Etsinnässä vuoden parhaat tapahtumat ja niiden tekijät: alan kilpailu Evento Awards 2025 käynnistyi – ilmoita kisatyö nyt
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Yökerhot
Kaivohuone sulkee ovensa pysyvästi
Hotellit
Vantaan legendaarinen bilehotelli avautuu uusittuna – tältä näyttää hotellin ja Tulisuudelma-yökerhon uusi ilme
Yökerhot
Suomen berliiniläisin yökerho? Tampereen keskustan laitamilla sykehtii rouhea kellariklubi
Yökerhot
Yökerhoyhtiö Night People Groupin konkurssihakemus peruttiin
Yökerhot
Verottaja hakee yökerhoyhtiö Night People Groupia konkurssiin
Yökerhot
Video: Tällainen on uusi yökerho No Name Helsingin keskustassa
Asiakaspalvelu
Mona Bling on tottunut häirintään yökerhoissa: ”Turvallisemman tilan periaatteet ovat tosi tärkeitä”
Klubit
Kuvat hurjasta muutoksesta: Alvar Aallon piilotettu luomus Helsingissä jytisee nyt elektronisen musiikin tanssiklubina
Baarit
Helsingin keskustaan avautuu baari, jossa on karaoke, yökerho ja 13-väyläinen minigolf
Yökerhot
Homobaareille on yhä tarvetta, sanoo uuteen paikkaan aukeavan DTM:n ravintolapäällikkö
Sisustus
Kuvat: Seiniä saa tussata – Tampereen uusi yökerho on hurja näky
Talous
Tutkija: Voisivatko ravintolat maksaa vähemmän alkoholiveroa kuin kaupat?
Asiakaspalvelu
Tippaus – kiitos hyvästä palvelusta vai epämiellyttävä pakko?
Yökerhot
Yli 30-vuotiaille suunnattu yökerho avautui keskustassa – Helsingin yöelämä on murroksessa: ”Juomia tilataan etukäteen 300–500 eurolla”
Koronarajoitukset
Sulkemiskorvausta viimeisimmistä rajoituksista voi hakea 20.4. asti, koskee myös ravintoloita ja tapahtumia
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Viini
|
Mitä viinejä ruokakaupasta kannattaa ostaa? Tässä asiantuntijan 6 valintaa
Ravintolat
|
Mitä Hiileessä tapahtuu? Tähtikokki Jouni Toivanen jättää vasta-avatun ravintolan
Innovaatiot
|
Suomalaisessa uutuuspalvelussa voi ostaa, myydä ja vuokrata lavasteita ja tapahtumakalustoa
Asiakaspalvelu
|
VIP-emäntä Matilda Vasama kertoo, millaista on työ suositussa yökerhossa Helsingissä
Riista
|
Kolme loistavaa peurareseptiä ja kaikki, mitä ravintola-ammattilaisen pitää peurasta ja sen lihasta tietää: ”Moni kokeilee kerran kokonaista”
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Cocktailreseptit
|
Aurora Alban nerokas mustikkapiirakkaglögi hurmaa – kokeile itse
Innovaatiot
|
Suomalaisessa uutuuspalvelussa voi ostaa, myydä ja vuokrata lavasteita ja tapahtumakalustoa
Ravintolat
|
Paras tamperelainen ravintola 2024: tässä äänestyksen tulokset
Tulevaisuuden tekijä
|
Tarjoilijaopiskelija Elea Vilkman: Ravintolakoulu on hyvä pohja mihin tahansa
Puheenvuoro
|
Keskitytkö päättämään kauppoja vai aloittamaan asiakassuhteita? Myyntiguru Sani Leino antaa painavan vinkin