Pääkirjoitus

Pääkirjoitus: Nyt on tapahtuma-ammattilaisten aika loistaa

Kevät on gaalojen aikaa, ja monet tämänkin kirjoituksen lukijat­ ovat ehtineet osallistua jo useisiin – miksauspöydän takana, lavamanagerina gaalalavan laidalla, etkojen eteispalvelussa ja pikkutuntien purkutöissä. Se mikä näkyy yleisölle illallispöydissä tai tv-ruudun ääressä, on kliimaksi tosi työstä. Kulisseissa on painettu duunia kuukausia, ehkä vuosi.

Uudistuneessa Evento Awardissa 2024 jaetaan palkinto uudessa sarjassa, Kulissien virtuoosi. Sarjan ehdokkaita yhdistää pitkä kokemus alalta, tinkimätön tekeminen ja yhteen hiileen puhaltaminen, oli hän sitten tapahtumatuottaja, pyroteknikko tai projektipäällikkö. Ammattilaisten ammattilainen tuo rauhan kovimmankin kiireen keskelle ja varmistaa laadun: ”hyvää yritetään, mutta priimaa pukkaa”.

Kulissien virtuoosi palkitaan Evento Awardsin iltajuhlassa 11.4. Helsingin Kulttuurikasarmissa. Olet lämpimästi ter­vetullut iltajuhlaan sekä itse Awardseihin Messukeskukseen aiemmin samana päivänä. Kaiken olennaisen tiedon Evento Awardsin verkkosivuilta.

Pääset myös tutustumaan kilpailun finalisteihin, joita on hulppeat 36 kappaletta. Näitä tapahtumia, tapahtumapaikkoja ja yritysten tapahtumastrategioita tutkiessa näkee, miten mittavaan vaikutukseen tapahtumamarkkinoinnin avulla voidaan parhaimmillaan yltää
– tavoittavuudessa ja tunnetasolla.

Ja niin! Kulissien virtuoosi sekä Vuoden juontaja palkitaan yleisöäänestyksen perusteella. Käyhän äänestämässä.


Evento Awardsista vastaa tapahtuma-alan Evento-lehti. Evento ja Avecmedia kuuluvat samaan Mediakonserni Keskisuomalaiseen.


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento