MAINOS

Viking Glory – huomisen risteilykokemus

Maaliskuun alusta lähtien Itämerellä voi kokoustaa hienommin kuin koskaan ennen. Järjestä Viking Linella onnistunut tapahtuma messuista muutaman ihmisen tapaamisiin.

Tilojen suunnittelussa on hyödynnetty merimaiseman mahdollisuuksia eri tavalla kuin laivalla on totuttu: maailman hienoin saaristo avautuu upeasti panoraamaikkunoista.

Viking Gloryn henkeäsalpaavin tila on Fyren. Majakaksi nimetyssä VIP-kabinetissa on pyörivä pöytä ja esteetön 220 asteen panoraamanäkymä Itämerelle. Kokous- ja seurustelutilaksi sopiva Fyren on varustettu modernilla tekniikalla ja täyden palvelun ravintolapalveluilla. Premium-aamiaista, illallista – mitä haluatte, se järjestyy. Varaa istuva tilaisuus 12 hengelle tai seurustelutilaisuus jopa 30 hengelle.

Viking Glorylla on kokoustilat yhteensä 400 hengelle. 250 hengen auditoriossa voi hyödyntää lattiasta kattoon ulottuvia näyttöjä. Väljät tilat ovat jaettavissa tai yhdisteltävissä tarpeen mukaan. Kokoustiloja on yhteensä 14, lisäksi on neljä pienten ryhmien tapaamiseen soveltuvaa sviittiä. Sviitissä voit nauttia näköaloista vaikka jacuzzista.

Archipelago Spa & Wellness virkistää myös työmatkalla

Viking Glory aloittaa Itämerellä uudenlaisen hyvinvoinnin ajan. Archipelago Spa & Wellness -osastolla voi treenata ja helliä itseään keskellä saaristomaisemaa.

Kutsu kollegat virtuaaliseen joogaistuntoon tai aloita kokouspäivä juoksumatolla. Oman suosikkitreeninsä voi valita 21 vaihtoehdon joukosta: tarjolla on vauhdikkaita tanssitunteja, monipuolisia lihaskuntotunteja ja palauttavia stretching- ja pilatestunteja kolmella kielellä.

Viking Gloryn hyvinvointipalvelut vastaavat uuden ajan kysyntään: matkustajat haluavat laivamatkalta luksusta, mutta luksuksen käsite on monimuotoistunut. Se merkitsee rauhaa, nukkumista, liikuntaa ja hemmotteluhoitoja.

”Laivamatkaan kohdistuvat toiveet ovat muutoksessa, ja yhä useampi haluaa panostaa laivamatkan aikana hyvinvointiinsa. Siihen kuuluu olennaisesti liikunta, ja esimerkiksi yritykset ovat koko ajan kiinnostuneempia liikuntapalveluista osana kokousristeilyn ohjelmaa”, kertoo Viking Gloryn lanseerauspäällikkö Lotta Lindroos.

Kannella 11 sijaitsevalla Spa & Wellness -osastolla myös kylpyläkokemus on nostettu uudelle tasolle. Sen takaavat hieronnat, hemmotteluhoidot, panoraamasauna, kaksi tavallista saunaa, höyrysauna, vilvoitteluun tarkoitettu lumiluola sekä kolme poreallasta.

Hyvinvointiin on satsattu läpi laivan: alukselta löytyy useita alueita, joissa musiikki ei häiritse rauhaa kaipaavaa matkustajaa. Hyteissä laadukkaat erikoispatjat ja muhkeat peitot takaavat hyvän yöunen. Ennen laivalle tultiin bilettämään, nyt moni haluaa myös levätä, Lindroos toteaa.

”Monelle paras hetki laivalla on katsella merta hiljaisuudessa.”

Ravintoloissa herkutellaan rennosti

Viking Gloryn ravintolamaailma on luotu uudella otteella. Yhdeksän ravintolaa kutsuu erilaisiin tunnelmiin.

Ruokailijoille on neljä houkuttelevaa vaihtoehtoa. Rento ja tunnelmallinen bistrotyylinen Kobba Restaurant and Bar. Mimmi’s, joka tarjoilee burgereita ja pihvejä, tuoretta kalaa ja raikkaita salaatteja. Market on Itämeren ensimmäinen kelluva kauppahalli, jossa on kahdeksan ruokakojua ja -tiskiä, suolaista ja makeaa moneen makuun. Legendaarinen The Buffet tarjoaa paitsi seisovan pöydän, myös laivan kauneimmat merinäköalat.

Kohtaamispaikkoja on paljon: Viking Terrace on katettu terassi. Torget Café & Bar on nopeiden juomien paikka, johon maisema voi vangita pidemmäksikin aikaa. Vista Room viihdyttää kellon ympäri: päivällä voi ihailla laajoista ikkunoista avautuvaa näköalaa ja iltaisin lavalle nousevat huippuesiintyjät. Näköalaterassi Vista Deck palvelee takakannella aamusta yömyöhään. Yökyöpeleille on tarjolla salakapakkatunnelmaa Algoth’sissa.

Viking Gloryn tax-freevalikoima on laaja – huippumuotia, viinikellarien aarteita, korkealaatuista kosmetiikkaa, suussa sulavia suklaita ja linjakasta designia.

Matkailualan paras asiakaskokemus

Viking Line nousi asiakaskokemuksellaan matkailualan ykkössijalle Asiakkuusmarkkinointiliiton (ASML) Asiakkuusindeksi 2021 -tutkimuksessa. Kaikkien tutkimuksessa mukana olleiden yritysten joukossa Viking Line nousee asiakkuuskokemuksellaan viidennelle sijalle.

Tutkimuksessa nousi esiin, että matkailuun on pandemian aikana syntynyt patoutunutta kysyntää. Parhaaksi arvioitu asiakaskokemus antaa Viking Linelle hienon lähtökohdan toivottaa matkustajat tervetulleiksi risteilyille ja reittimatkoille.


Räätälöityjä ratkaisuja

Tapahtuman suunnittelu lähtee aina tilaajan tarpeesta. Meri on upea ympäristö kohdata – ota yhteyttä niin räätälöimme ryhmällesi ikimuistoisen matkan Punaisilla laivoilla. Ota yhteyttä kokous- ja ryhmäosastollemme, puh. 0800 412 412.


 • Tilaa Lehti

  Aromi
  Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

  Tilaa Aromi
  Shaker
  Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

  Tilaa Shaker
  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento