MAINOS

Ravintola-alan töihin Leijona Cateringiin! Rekry käynnissä

Luomme maistuvaa arkea ja eväitä hyvään elämään armeijassa, vankiloissa ja monissa muissa valtion taloissa.

Tänä vuonna 10 vuotta täyttävä Leijona Catering tarjoaa todella monipuolisia ravintola-alan työpaikkoja. Leijonan tavoite olla alansa vetovoimaisin työpaikka. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että työn motivaatiotekijöihin, hyvään johtamiseen ja työssä viihtymiseen kiinnitetään jatkuvasti huomiota.

– Työ Merisotakoulun varuskuntaravintola Hilman historian havinaa kumpuavien seinien sisäpuolella on monipuolista, hektistä ja kansainvälistä. Tapahtumia on paljon. Valmistamme aterioita eväistä juhlaillallisiin, asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Toimitamme ruuan myös Suomenlinnan avovankilaan kahdesti arkipäivinä, kertoo ravintola Hilman ravintolapäällikkö Marjo Vetterstrand.

Leijona Cateringin ravintoloissa pääkaupunkiseudulla ja ympäri Suomen on töitä kokeille, ravintolatyöntekijöille ja vuoropäälliköille. Jos työntekijää kiinnostaa vaihtaa maisemaa vaikkapa talveksi pohjoisen hiihto- ja lasketteluapajille, työpaikka järjestyy usein yhtiön sisällä. Leijonan pohjoisimmassa varuskuntaravintolassa, Tähdessä, on niin ikään tekemisen meininki.

– Meillä Sodankylässä työyhteisö on kuin pieni perhe. Tuemme toisiamme ja olemme kaikki äärimmäisen sitoutuneita palvelemaan asiakkaita, kuvaa varuskuntaravintola Tähden ravintolapäällikkö Kristiina Siirtola.

Kristiina korostaa työn monipuolisuutta varuskuntaravintolassa.

– Meillä pääsee tekemään kaikkea mahdollista ravintolatoimintaan liittyvää. Kahta samanlaista työpäivää ei varmastikaan tule.

Kristiina Siirtola
Varuskuntaravintola Tähden ravintolapäällikkö Kristiina Siirtola.

Opinnot kätevästi työn ohessa

Leijona Catering haluaa kantaa osansa yhteiskuntavastuusta kouluttamalla ja luomalla työpaikkoja niin nuorille kuin alan vaihtajille. Leijonassa on mahdollista suorittaa ravintola-alan tutkinto työn ohessa oppisopimuskoulutuksen kautta.

– Kannustamme ja annamme tehdä haastavia tehtäviä, jos halua ja mielenkiintoa löytyy. Usein aloitamme aamun suurkeittiötoiminnalla ja päätämme illallistarjoiluun, joten Hilmassa oppii ravintolatyöskentelyn kaikki osa-alueet, sanoo Vetterstrand.

Vastuullinen ja luotettava työnantaja

Leijona Cateringin 510 ammattilaista valmistavat vuorokaudessa noin 70 000 annosta ruokaa yli 60 ravintolassa Raaseporista Sodankylään. 10-vuotias Leijona on toimintavarma ja turvallinen, uudistuva, ajan hermolla pysyvä ruokapalveluyhtiö ja luotettava työnantaja.

Leijona Cateringin työnantajalupaus

Meiltä saat varmasti ainutlaatuisilta maistuvia töitä. Olemme se yksi ja ainoa ravintola-alan työpaikka Suomessa, jossa pääset kattamaan pöydän kristallikruunujen alle, korpimetsään kannonnokkaan tai vankilan muurien sisään.

Omaa elämää on helppo suunnitella ja rakentaa silloin, kun työpaikkaan voi luottaa, palkka on ajoissa tilillä ja työajat kalenterissa. Leijonalaisuudessa on muitakin etuja: saat esimerkiksi rahaa vapaa-ajan viettoon, vatsan täyteen töissä hyvin edullisesti sekä kattavat työterveyden palvelut käyttöösi.

Olemme sataprosenttisesti kotimainen firma, joka huolehtii pippurisella lämmöllä kaikista ihmisistään, ravintola-alan entistä paremmasta huomisesta sekä yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvoinnista. Luomme eväitä hyvään elämään!


Ville
Ville, ravintolapäällikkö

”Rehdissä ja reilussa työpaikassa viihtyy”

Ville, ravintolapäällikkö

”Leijona on rehti, reilu ja huippu. Mukavat työkaverit ja inhimillinen työtahti. Johdon tuki on myös hyvä. Tykkään ottaa vastuuta sekä kehittää itseäni. Leijona tunnetaan vain vähän ravintola-alan työnhakijoiden keskuudessa. Minäkään en tiennyt Leijonasta mitään ennen tänne tuloa. Työyhteisö on Leijonassa tosi kiva ja työvuorot ovat hyvät.”

Noora
Noora, vuoropäällikkö (oik.)

”Leijona tuo varmuutta elämään”

Noora, vuoropäällikkö

”Muuttuvassa maailmantilanteessa työn varmuudella ja vakaudella on iso vaikutus henkilökohtaiseen elämään. Leijonassa tiedän, että mulla on töitä nyt ja jatkossakin. Meillä täällä Leijonassa on selkeää mitä tapahtuu ja milloin. Tosin me varaudumme aina nopeisiin muutoksiin – se on osa työkuvaa. Ruokaa tehdään varuskuntaravintolaan ja mukaan maastoon. Työ on todella monipuolista ja asiakasläheistä. Se on iso osa tämän työn mielekkyydestä! Viihdyn.”

Sonja
Sonja, kokki

”Ruokapalvelua kaikissa olosuhteissa”

Sonja, kokki

”Opetan varusmiehille, miten ruokaa valmistetaan maastossa. Kurssien pitäminen on kiva työtehtävä, koska varusmiehet Santahaminassa ovat aina todella kohteliaita niin keittäjäkurssilla kuin Leijonan pöydässä aterioimassa.”  Sonja kertookin työnsä parhaiksi puoliksi, että saa olla ihmisten kanssa tekemisissä ja työ on monipuolista. ”Olen aamuihminen, ja pidän aamupainotteisesta työstä. Työympäristö täällä on ainutlaatuinen.

Katso Leijona Cateringin avoimista työpaikoista.

bit.ly/haeleijonaan

leijonacatering.fi/meille-toihin


 • Tilaa Lehti

  Aromi
  Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

  Tilaa Aromi
  Shaker
  Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

  Tilaa Shaker
  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento