Kilpailut

Evento Awards tekee paluun! Tapahtuma-alan parhaat palkitaan taas keväällä 2024

Evento Awards on vuosittainen tapahtuma-alan kilpailu, jossa palkitaan Suomen parhaita tapahtumatoteutuksia, tapahtumapaikkoja, puhujia, esiintyjiä ja yrityksiä. Uudistunut Evento Awards järjestetään keväällä 2024. Kilpailuun osallistutaan vuoden 2023 töillä.

Evento Awardsin järjestää tapahtuma-alan ammattilaisten Evento-lehti, ja kilpailua kehitetään yhdessä tapahtumatoimistojen ja muiden alan toimijoiden kanssa. Kilpailukategorioita ovat muun muassa vuoden yritystapahtuma, kuluttajatapahtuma ja henkilöstötapahtuma.

Awardsit järjestettiin viimeksi vuonna 2020, minkä jälkeen kilpailu on ollut tauolla tapahtuma-alan koronasulun vuoksi. Vuonna 2023 alalla on taas ollut mahdollisuudet järjestää maailmanluokan toteutuksia.

”Tapahtuma-ala on viime vuosien aikana muuttunut paljon, ja siksi tuomme Awardsin takaisin uudistuneena ja ajan hengen mukaisena – upeana siis”, Avecin ja Eventon päätoimittaja Outi Tuomivaara kertoo.

Lisää tietoa kilpailun etenemisestä julkaistaan Avecissa ja syksyn Evento-lehdissä.

Tapahtuma-ammattilaisten Evento-lehti on järjestänyt Evento Awardsia vuodesta 2014. Avec ja Evento kuuluvat samaan Keskisuomalainen-konserniin.

Evento Awards
Evento Awards -patsaan on suunnitellut designer Juho Pasila. KUVA Petri Mast


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento