Festarit

Uusi festari houkuttelee metallifaneja Himokselle viikonloppuna – kilpailuvalttina suuri majoituskapasiteetti

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Himos Metal Festival houkuttelee hevikansaa Himoksen matkailukeskukseen Jämsään viikonloppuna. Järjestäjät tähtäävät viisinumeroisiin kävijälukuihin.

”Tavoittelemme kymmentä tuhatta kävijää viikonlopun aikana ja sitä kohti ollaan hyvää vauhtia menossa”, promoottori Timo Isomäki kertoo Avecille.

”Meille ovat kaikki 18 vuotta täyttäneet tervetulleita. Pääasiallinen kohderyhmä ovat 20-40-vuotiaat metalli- ja rockmusiikin ystävät. Lippudatan perusteella väkeä on tulossa ympäri Suomea ja myös ulkomailta.”

Juhannusjuhlistaan tunnetulla Himoksen festarialueella sijaitseva Suomen suurin vessa on Himos Metal Festival -vieraiden käytössä ilman erillistä vessaranneketta.

”Myös Himoksen alueen suuri majoituskapasiteetti noin 5000 petipaikalla on merkittävä etu moniin muihin tapahtuma-alueisiin verrattuna”, Isomäki kertoo.

Himos Metal Festivalissa on neljä ruokatoimijaa portin sisäpuolella ja kaksi sen ulkopuolella. Tarjonta ulottuu grillimätöstä meksikolaiseen ruokaan ja burgereihin.

Esiintyjinä ovat muun muassa hollantilainen Within Temptation, kotimainen Amorphis ja ruotsalaiset Amaranthe, Pain ja Dynazty.

Himos Metal Festival 5.–6.8.2022 Jämsän Himos Parkissa. Kahden päivän lippu 119 e, yhden päivän lippu 69 e. Vip-liput (199 e/129 e) loppuunmyyty.

LUE MYÖS: Tuskan uusi oivallus räjäytti kauppakeskus Redin kävijäluvut – rannekkeita ei vaihdettu festariporteilla enää ollenkaan

LUE MYÖS: Juomat pääsylipun hinnalla! Tällaista oli Helsingin uudessa ja erilaisessa oluttapahtumassa


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento