Tapahtuma-ala

Röyhkeä asennemuija Jenni Janakka ja muut puhujatärpit tapahtuma-alan Kongressimessuille

Tapahtuma-alan ammattilaisten ja palveluntarjoajien Kongressimessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 27.–28. huhtikuuta.

Kuinka olla pikkuisen röyhkeämpi?

Jenni Janakka
Puhetaiteilija

Jenni Janakka on röyhkeyden puolestapuhuja, joka kannustaa kehtaamaan. Kirjailijana, käsikirjoittajana ja podcastaajanakin tunnetun asennemuijan mukaan jokaisen on tärkeää tunnistaa oma osaamisensa, sanoittaa se ja olla siitä ylpeä. Itseään saa ja pitääkin kehua! Uransa näyttelijänä aloittanut Janakka on pitkän linjan esiintyjä, jonka viihdyttävät ja informatiiviset luennot yhdistävät fiksuuden ja hauskuuden. Varma valinta kuplivan inspiroivaa puheenvuoroa etsiville!

Tuomo Meretniemi KUVA MySpeaker

Vaikuttamisen voima

Tuomo Meretniemi
Purjehtija, yrittäjä

Tuomo Meretniemi on innostava ja inhimillinen erikoistilanteiden ja epävarmuuden kokemusasiantuntija. Monet dramaattiset poikkeustilanteet Suomen suurimman matkanjärjestäjän toimitusjohtajana ja sittemmin lapsiperheen kanssa maailman valtamerillä purjehtiessa ovat muokanneet hänestä toiminnan ihmisen, joka auttaa miehistöään näkemään ongelmien sijaan ratkaisuja.

Meretniemi tietää, miltä tuntuu, kun liiketoiminnan edellytykset muuttuvat radikaalisti. Hän tietää, millaista on johtaa tuhansien suomalaisten evakuointioperaatiota Kaakkois-Aasian tsunamin jälkeen. Hän tietää senkin, miten voi säilyä selväjärkisenä maailman meriä kolmilapsisen perheen kanssa kyntäen.
Meretniemen maanläheinen ja humaani lähestymistapa saa pohtimaan tuttujakin asioita uusista näkökulmista. Omakohtaiset esimerkit ja tarinat kertovat, miten kuka tahansa voi voittaa vaikealta tuntuvat tilanteet ja toteuttaa villeimmätkin unelmansa.

Anssi Rantanen. KUVA Lari Järnefelt

Motivaation viisi pilaria – tiimien ja yksilöiden johtaminen edelläkävijäyrityksissä

Anssi Rantanen
Kasvun asiantuntija, yrittäjä, Growth Triben maajohtaja

Anssi Rantanen on yrittäjä, ex-googlelainen, kasvustrategi ja Nordic Business Forumin puhujakilpailun parin vuoden takainen voittaja. Uransa aikana Rantanen on nähnyt, kuinka maailman parhaat organisaatiot toimivat myynnin, markkinoinnin, tiimihengen ja johtamisen pelikentillä. Oppimaansa hän jakaa tutkittua tietoa ja omakohtaisia kokemuksia inspiroivasti yhdistellen. Lisäksi hän antaa kuulijoilleen konkreettisia välineitä työn ja osaamisen kehittämiseen, jotta nämä voisivat tulla paremmiksi versioiksi itsestään sekä yksilöinä, tiimeinä että organisaatioina.

Niina Ratsula. KUVA Lari Järnefelt

Miten rakennetaan oikein toimimisen kulttuuri?

Niina Ratsula
Eettisen liiketoiminnan asiantuntija

Niina Ratsulan missiona on edistää eettistä ja vastuullista työelämää. Sen hän tekee korostamalla yrityskulttuurin merkitystä kauniiden sanojen ja lupausten rinnalla. Vastuullisuus ei ole pelkästään kilpailuetu, vaan elinehto tulevaisuuden kestävälle organisaatiolle. Organisaation vastuullisuuden ytimessä ovat eettisesti kestävä toimintakulttuuri ja sen vaalimiseksi rakennetut yhteiset pelisäännöt. Yhä useampi yritys laatii ja julkaisee eettiset periaatteensa ohjenuoraksi henkilöstölle, asiakkaille ja muille sidosryhmille, mutta miten ohjeiden toteutuminen käytännössä varmistetaan?

Emilia Vuorisalmi KUVA Lari Järnefelt

Avaimet kestävään hyvinvointiin ja onnellisuuteen ovat sinulla – miten käyttää niitä?

Emilia Vuorisalmi
Lääkäri, yrittäjä, kirjailija

Emilia Vuorisalmi on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, luovuuden voiman, rohkeuden ja unelmiin uskomisen asiantuntija. Hän kannustaa kulkemaan rohkeasti ja sisintään kuunnellen kohti itselle merkityksellisiä, iloa tuottavia asioita. Vuorisalmen puheenvuorossa yhdistyvät hänen oma tarinansa, tiede ja tunteet. Konkreettiset neuvot tasoittavat tietä hyvinvoinnin lisäämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Oletko sinä valmis voimaan hyvin?

Edustavuus ja henkilöbrändi – jäätkö mieleen?

Paneelikeskustelu

Henkilöbrändäys ei ole vain julkkisten juttu, vaan sitä tarvitaan nykyään jokaisessa ammatissa. Vastaavatko muiden mielikuvat todellista minääsi? Tukeeko somekäyttäytyminen henkilöbrändiäsi? Oletko paras versio itsestäsi? Näihin kysymyksiin etsitään vastausta missikeisarinna Sunneva Sjögrénin ja tyylikonsultti Leena Sarven luotsaamassa keskustelussa, jonka vieraina kuullaan somemaailmassa kasvaneita nuoria aikuisia missimaailmasta ja muilta aloilta.

LUE MYÖS: Miltä tapahtumakentällä näyttää juuri nyt? Lue kuuden ammattilaisen näkemys

Kongressimessut on tarkoitettu yritystilaisuuksien ja -tapahtumien järjestämisestä vastaaville ammattilaisille. Osallistuminen on kohderyhmään kuuluville maksutonta – kunhan muistat ilmoittautua etukäteen.


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento