Tapahtumatoimistot

Mikael Castrén Tapauksen johtoon, Timo Aalto emoyhtiö Liwligin pomoksi

Tapahtumatoimisto Tapauksen uusi toimitusjohtaja on Mikael Castrén. Nykyinen toimitusjohtaja Timo Aalto siirtyy yrityksen emoyhtiön Liwlig Groupin toimitusjohtajaksi.

Mikael Castrén on työskennellyt aiemmin Tapauksen liiketoimintajohtajana ja vastannut muun muassa yhtiön asiakkuusstrategiasta ja tapahtumien vaikuttavuuden mittaamisesta. 

“Olen innoissani mahdollisuudesta päästä palvelemaan Tapauksen ja sen asiakkaiden sekä henkilöstön kasvumatkan seuraavaa vaihetta. Tavoitteenani on vaalia yrityskulttuuriamme ja vahvaa yhteistä arvopohjaa, panostaen liiketoiminnan kehittämiseen aina ihminen edellä. Tartun tehtävään mielenkiintoisessa tilanteessa, Tapaus on johtava toimija paikallisesti ja samalla pohjoismainen laajentuminen tuo yhä uusia mahdollisuuksia asiakkaillemme ja henkilöstöllemme”, Mikael Castrén sanoo. 

Timo Aalto oli perustamassa Tapausta vuonna 2012 ja työskenteli yrityksen toimitusjohtajana sen alusta saakka.

“Olen ylpeä Tapauksen ihanasta jengistä, kertakaikkisen upeista asiakkaista ja rautaisista kumppaneista. Yhtiön jokainen vaihe tarvitsee oman johtajansa ja uskon, että Mikael on mitä parhain luotsaamaan yhtiötä tulevaisuuteen, sillä hän jakaa saman ihmisläheisen, avoimen ja eteenpäin menevän kulttuurin, joka on vahvasti Tapauksen DNA:ta”, Timo Aalto kertoo. 

Tapauksessa työskentelee 135 tapahtuma-ammattilaista. Tapauksen emoyhtiö, suomalainen Liwlig Group on Pohjoismaiden suurin tapahtumamarkkinointitoimisto, jolla on toimistot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Konsernin tuorein vahvistus on tanskalainen Welcome A/S, jonka Liwlig hankki vuodenvaihteessa.

LUE MYÖS: Tapauksen emoyhtiö paisuu: hankki tanskalaisen tapahtumatoimiston

LUE MYÖS: Tapahtuma-alan yrityskauppa: Tapauksen emoyhtiö ostaa palkitun norjalaistoimiston


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento