Evento Awards

Mitä kuuluu aiemmille Evento Awards -voittajille? –”Kilpailu antaa draivia”

NJ Production kuuluu Evento Awardsin menestyneimpiin yrityksiin, sillä se on voittanut aiemmin peräti neljä palkintoa yritystapahtumien ja henkilöstötapahtumien sarjoissa vuosina 2015, 2016, 2018 ja 2019.

Vuoden 2020 jälkeen Evento Awards on ollut tauolla pandemian ja tapahtuma-alan pysähtymisen vuoksi. Nyt vuonna 2024 kilpailu järjestetään uudistuneena.

Mikä on ollut menestyksenne salaisuus, Suomen maajohtaja ja perustajaosakas Noora Olsson?

”Olemme perheyritys ja boutique-tapahtumatoimisto, joka tekee tiiviisti töitä asiakkaan kanssa ja toimii heidän strategisena kumppaninaan. Tapahtumien suuren määrän sijaan olemme keskittyneet isompiin ja pitkälle kehitettyihin tapahtumakokonaisuuksiin, joihin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme luovia ratkaisuja, timanttista projektijohtoa ja joustavaa palvelua.”

NJ Productionin Noora ja Jonas Olsson sekä Katriin Horn juhlimassa Evento Awardsin voittoa vuoden 2019 kisassa. KUVA Petri Mast

Kilpailuun ja pitchaustilaisuuksiin osallistuessaan Olsson on myös päässyt näkemään muiden kilpailutöitä.

”On ollut mahtavaa huomata, miten mielettömiä tapahtumia muutkin tekevät.”

Olssonin mukaan kilpailu ”antaa draivia toimistoille”. Alan yhteisenä missiona on jakaa tietoa siitä, kuinka iso vaikutus ihmisiin voidaan tapahtumilla tehdä.

”Kilpailujen avulla voidaan juhlia yhteisiä onnistumisia ja näyttää maailmalle, että tiimityö tuottaa tuloksia. Vuosien varrella saavutetut voitot näyttävät meille, että olemme alan huipputekijöiden joukossa.”

ILMOITA KILPAILUTYÖSI: Evento Awards ilmoittautuminen on avoinna 31.1.2024 asti – ilmoita kilpailutyösi nyt

Tampere-talo voitti kun viimeksi kisattiin

Tampere-talo voitti Evento Awardsin vuonna 2020 suurten tapahtumapaikkojen sarjassa. Silloin elettiin keskellä koronapandemiaa.

Tuolloin voiton meriittejä olivat Tampere-talon palveluvalikoima, huippuluokan asiakaskokemus sekä edelläkävijyys vastuullisuudessa. Samat kilpailutekijät kantavat Tampere-taloa edelleen, kertoo toimitusjohtaja Paulina Ahokas.

Tampere-talo voitti edellisen kerran pidetyissä Evento Awardseissa vuonna 2020 Suuren tapahtumapaikan sarjan. KUVA Laura Vanzo / Visit Tampere

”Toteutamme merkityksen strategiaa. Uskomme, että sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat elää merkityksellistä elämää pelkän hauskuuden ja kuluttamisen sijaan.”

Ympäristövastuullisuus on Tampere-talolla strategista toimintaa. Investoinnit ovat muuttuneet kulueristä kilpailueduksi.

”Olimme Suomen ensimmäinen hiilineutraali tapahtumakiinteistö ja Pohjoismaiden ensimmäinen Joutsenmerkin saanut kongressitalo. Neljän sektorin toimijana otamme suuremman roolin vastuullisuudessa kuin pelkkänä tilana”, Ahokas viittaa Tampere-talo-konsernin toimintaan paitsi tapahtumapaikkana myös tapahtumatoimistona, promoottorina ja sisältökonseptien luojana.

Ilmoittautuminen Evento Awards 2024 -kilpailuun on päättynyt 31.1.2024. Finalisteista tiedotetaan maaliskuussa ja kilpailu huipentuu 11.4. Helsingissä. Voit seurata kilpailun etenemistä Avecmedia.fi:stä.

LUE MYÖS: Tässä on tuore Evento Awards 2024 -kilpailun tuomaristo


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento