Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Paco Ndiaye haastaa suomalaisten kapeat odotukset maahanmuuttajien ravintoloita kohtaan
SUOSITTELEMME:
Helsinkiin avattu kiehtova uutuus on sykkivä klubi öisin ja päivällä kaikkea muuta
Työhyvinvointi
Mitä tehdä häpeän tunteen vallatessa kehon? Psykoterapeutti Emilia Kujala kertoo: ”Täysin opeteltavissa”
Työhyvinvointi
Mikä ratkaisuksi työpahoinvointiin? Sano ongelmat ääneen ja odota vastakaikua
Koulutus
Taitaja-kilpailusta innostunut tarjoilijaopiskelija Elli Peltonen on saanut luokkakaverinsakin mukaan kisatoimintaan
Työhyvinvointi
Hoppu kuuluu ravintolatyöhön, mutta rajansa silläkin – toimi näin, kun kiire ottaa vallan
Työhyvinvointi
Pikapalkkio rahana hyvästä suorituksesta? Näin onnistut henkilökunnan palkitsemisessa – ja vältät käräjöinnin
Työhyvinvointi
Esihenkilö, anna itsellesi armoa – Alf Rehnin vinkit johtajalle
Vaikuttaja
Katheryn Kangas on suurkeittiön kapinallinen, ja hänellä on tärkeitä huomioita suomalaisesta kouluruoasta
Työhyvinvointi
Pää pitkään paikallaan ja kädet koko ajan koholla? Ravintola-ammattilainen, varo näitä asioita työssäsi
Johtaminen
Hyvä esihenkilö johtaa esimerkillä ja kannustaa kokeilemaan, sanoo keittiöpäällikkö Kevin Manu
Työhyvinvointi
Tunteiden tukahduttaminen ei ole terveellistä, mutta työpaikalla ei saa raivota – 8 vinkkiä parempaan fiilikseen ja stressinsietoon
Työhyvinvointi
Valmentava johtaminen valjastaa vahvuudet käyttöön työpaikalla: Jari Saarenpään parhaat neuvot
Vaikuttaja
Suomen palkituin sommelier Samuil Angelov: Ravintolatyössä ADHD voi olla valtava voimavara
Asiakaspalvelu
Ex-poliisi neuvoo tehokkaan menetelmän kiukkuisen palautteen kohtaamiseen
Tapahtumatuotanto
Roosa Keto ja Miro Kukkola tekevät Suomesta konemusiikkimaata yksi tapahtuma kerrallaan
Työharjoittelu
Työharjoittelu ei saa olla pelkkiä hanttihommia – ravintola-alalla harjoittelijat ovat nyt elintärkeitä
Inspiraatio
Sirly Ylläsjärvi inspiroituu Lapin luonnosta: ”Suunnittelen ruokalistan aina vuodenaikojen mukaan”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Bocuse d'Or
|
Suomen Bocuse d’Or -edustaja on Johan Kurkela – ”Olen panostanut tähän koko elämän”
Michelin-ravintolat
|
Michelin-tähdellä palkittu ravintola Tapio lopettaa
Liha
|
Kanta-asiakas Asko Jylhä syö Kallion legendaarisessa pihviravintolassa viisi kertaa viikossa
Vaikuttaja
|
Maailman pohjoisimman Michelin-tähtikokin mielenterveys oli koetuksella – muutto Rukalle pelasti ravintola Tapion
Baarit
|
5 kiinnostavaa baaria Turusta – alan aktiivi esittelee suosikkinsa kaupungista
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Bocuse d'Or
|
Suomen Bocuse d’Or -edustaja on Johan Kurkela – ”Olen panostanut tähän koko elämän”
Vaikuttaja
|
Paco Ndiaye haastaa suomalaisten kapeat odotukset maahanmuuttajien ravintoloita kohtaan
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Ilmaiset ämpärit vetävät ihmisiä jonoksi asti – mikä olisi ravintoloiden ”ämpäri”?
Kilpailut
|
Tässä ovat Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -kilpailujen finalistit
Klubit
|
Helsinkiin avattu kiehtova uutuus on sykkivä klubi öisin ja päivällä kaikkea muuta