Henkilöstöravintolat Kysyimme kahdelta toimijalta, miten kannattavaa lounasbisnestä tehdään nyt ja tulevaisuudessa 26.3.2025 24.3.2025
Henkilöstöravintolat Meksikon pikajuna on himoittu hittiherkku – helsinkiläinen henkilöstöravintola selättää hiljaiset päivät erikoisuuksilla ja nokkelilla järjestelyillä 2.12.2024 2.12.2024
Ravintola-ala Älä ole ensimmäinen vaan nopea kakkonen, neuvoo futuristi Perttu Pölönen – mutta Suomessa päädytään usein hitaaksi vitoseksi 9.2.2023 9.2.2023
Ammattikeittiö Suomessa heitetään typerryttävän paljon ruokaa roskiin – Palmian Janne Häkkänen kertoo, miten hävikki painetaan minimiin 21.2.2022 18.2.2022
Innovaatiot Uutuuskeksintö säästää aikaa – tekoäly laatii henkilöstöravintolan ruokalistan 18.2.2022 24.2.2022
Henkilöstöravintolat Sairaalan keittiöammattilaisella on pelisilmää: Syömään tuleva lääkäri ei halua puhua koronasta 25.1.2022 2.2.2022
Henkilöstöravintolat Uudet innovaatiot muuttavat työpaikkaruokailua – ”Kermakerros, joka antaa syyn lähteä toimistolle” 17.1.2022 20.1.2022