Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Henkilöstöravintolat arkistot - Avec
AvecmediaRavintolat
Baarit
Tapahtumat
  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat
  • Aromi
  • Shaker
  • Evento
  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihaku
  • Asiakaspalvelu
  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
Seuraa Avecmediaa somessa
Suosittelemme
Avecmedia uudistui – tältä näyttää uusi ravintola- ja tapahtumamedia
7.11.2025 7.11.2025
Laitevalinnoilla saatiin isot säästöt ammattikeittiöön – vedenkulutus vähentyi 2 000 litraa viikossa
4.11.2025 3.11.2025
Muusikko Sami Saari viihtyy uuden asuinalueensa ravintoloissa – ”On kiva, että läheltä löytyy kaupunkikulttuuria”
4.11.2025 4.11.2025
Wino on Kallion bistrobuumin edelläkävijä, joka sekä muuttuu että pysyy
3.11.2025 3.11.2025
Kuinka tapahtumista tehdään somehittejä? Bella Table ja Mimmit Sijoittaa kertovat menestysreseptinsä
28.10.2025 28.10.2025
Bar Petiit
Nuoret aikuiset juovat nyt alku- eli natuviinejä – mutta mitä ne oikein ovat?
22.10.2025 22.10.2025

Henkilöstöravintolat

Henkilöstöravintolat
Sodexo
Kysyimme kahdelta toimijalta, miten kannattavaa lounasbisnestä tehdään nyt ja tulevaisuudessa
26.3.2025 24.3.2025
Henkilöstöravintolat
Jani Suhonen
Meksikon pikajuna on himoittu hittiherkku – helsinkiläinen henkilöstöravintola selättää hiljaiset päivät erikoisuuksilla ja nokkelilla järjestelyillä
2.12.2024 2.12.2024
Ravintola-ala
Perttu Pölönen
Älä ole ensimmäinen vaan nopea kakkonen, neuvoo futuristi Perttu Pölönen – mutta Suomessa päädytään usein hitaaksi vitoseksi
9.2.2023 9.2.2023
Ammattikeittiö
Janne Häkkänen
Suomessa heitetään typerryttävän paljon ruokaa roskiin – Palmian Janne Häkkänen kertoo, miten hävikki painetaan minimiin
21.2.2022 18.2.2022
Innovaatiot
Antell
Uutuuskeksintö säästää aikaa – tekoäly laatii henkilöstöravintolan ruokalistan
18.2.2022 24.2.2022
PRO-gaala
PRO-gaala
Tässä he ovat: vuoden 2022 PRO-finalistit!
26.1.2022 27.1.2022
Henkilöstöravintolat
Sairaala
Sairaalan keittiöammattilaisella on pelisilmää: Syömään tuleva lääkäri ei halua puhua koronasta
25.1.2022 2.2.2022
Henkilöstöravintolat
Uudet innovaatiot muuttavat työpaikkaruokailua – ”Kermakerros, joka antaa syyn lähteä toimistolle”
17.1.2022 20.1.2022

Tilaa Lehti

Aromi Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
evento 5/25
Evento Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento

Luetuimmat

  1. Uusi ravintola | Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
  2. Kasvisruoka | Helsinkiläinen Yes Yes Yes listattiin Euroopan parhaiden kasvisravintoloiden joukkoon
  3. Uusi ravintola | Rymy-Eetu avaa Tampereella uudessa tilassa, jossa mahtuu nyt tanssimaan pöydillä
  4. Asiakaskokemus | Muusikko Sami Saari viihtyy uuden asuinalueensa ravintoloissa – ”On kiva, että läheltä löytyy kaupunkikulttuuria”
  5. Kilpailut | Kilpailutehtävän erikoiset raaka-aineet yllättivät Bocuse d’Or -edustaja Johan Kurkelan: ”Tästä voi olla luomisprosessissa hyötyäkin”

Evento kumppanihaku

Kumppanihausta löydät parhaat toteuttajat ja kumppanit tapahtumaasi.
Tapahtumapaikat, messut, kokoukset, tekniikka & henkilöstö.

HAE KUMPPANIA

Tilaa uutiskirje

Uusimmat

Pääkirjoitus | Avecmedia uudistui – tältä näyttää uusi ravintola- ja tapahtumamedia
Uusi ravintola | Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
Kasvisruoka | Helsinkiläinen Yes Yes Yes listattiin Euroopan parhaiden kasvisravintoloiden joukkoon
Kilpailut | Kilpailutehtävän erikoiset raaka-aineet yllättivät Bocuse d’Or -edustaja Johan Kurkelan: ”Tästä voi olla luomisprosessissa hyötyäkin”
Liha | Raakakypsytetty liha ja harvinaisemmatkin leikkuut ovat tamperelaisen ravintola Kopon erikoisalaa
Ruoan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten paras kaveri
Avecmedia.fi - Alan parhaaksi
Avecmedia

Avecmedia.fi

  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat

Lehdet

  • Aromi
  • Shaker
  • Evento

Tapahtumat

  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards

Ota yhteyttä

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
  • Asiakaspalvelu
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihaku

Yhteistyökumppanit

  • Suomen Keittiömestarit
  • Suomen tarjoilijat
  • Suomen baarimestarit
  • Suomen sommelierit
  • Hovimestarien kilta
  • Tapahtumateollisuus
  • chefs logo
  • tarjoilijat logo
  • fbsk logo
  • sommeliers logo
  • cc-kilta logo
  • tapahtumateollisuus logo
  • Tietosuoja
  • Evästevalinnat
  • Medianvapausasetus
© avecmedia.fi 2025
vastuulista journalismia
© Kamua Helsinki Mediakonserni Keskisuomalainen