Talous Gastro Talk: Palkkakulut räjähtivät, kertoo Tommi Tuominen – ravintolaväeltä suoraa puhetta alan tilanteesta 9.10.2025 9.10.2025
Ravintola-ala Helsinki rakentaa mainettaan ravintolakaupunkina – Linnea Vihonen kertoo, miten 8.10.2025 8.10.2025
Suomen keittiömestarit ry Suomen Keittiömestarit: Alan houkuttelevuus on saatava nousuun 26.9.2025 22.9.2025
Ravintola-ala Helsinkiläinen kahvila työllistää erityistä tukea tarvitsevia – yritykselle se on sekä palkitsevaa että kannattavaa 24.9.2025 24.9.2025
Tapahtumat Good Ones kasvoi vuosittaisista kilpailuista ravintola-alan yhteisöksi, jonka tapahtumissa juhlitaan, kisataan ja verkostoidutaan 21.8.2025 21.8.2025
Henkilöbrändi Lauri Kaivoluoto ja Simo Harrivaara ovat uuden sukupolven julkkiskokkeja – mitä henkilöbrändi merkkaa ravintola-alalla? 20.3.2025 20.3.2025
Ravintola-ala Ravintolakonkarit ennustavat: näin ala muuttuu viiden vuoden aikana 26.2.2025 26.2.2025
Konkurssi Naughty BRGR konkurssiin – Akseli Herlevi kommentoi Avecille syitä ja opetuksia 8.1.2025 8.1.2025
Ravintola-ala Korona-aika loi asiakaspulan – vantaalainen ravintoloitsija: ”Nyt ollaan ihan veitsenterällä, kaikki eväät on syöty” 13.12.2024 13.12.2024
Ravintola-ala Osuuskauppa lähtee haastamaan ravintolajätti Nohoa Tampereen keskustassa tosissaan: suunnitteilla uusia ravintoloita ja kahviloita 4.12.2024 2.12.2024
Nimitykset Mara ry:n hallituksen uusi puheenjohtaja on panimoravintoloitsija Mika Tuhkanen 31.10.2024 31.10.2024
Tippaus Yllätysmaksu ravintolassa ärsyttää Tallinnassa – Ei ole yleinen käytäntö, tyrmää liiton johtajakin 17.10.2024 17.10.2024
Pääkirjoitus Pääkirjoitus: Voivottelu ei auta, on keksittävä keinoja ravintoloiden asiakasvirtojen kasvattamiseen 16.10.2024 16.10.2024
Konkurssi Miksi Helsingissä hurmannut ravintola meni pian konkurssiin? Yrittäjäpari avoimena Avecin haastattelussa 16.10.2024 16.10.2024
Ravintola-ala Ravintoloita kaatuu yhä hurjempaa tahtia – kysyimme kolmelta alan vaikuttajalta, mitä nyt pitäisi tehdä 14.9.2024 14.9.2024
Ravintolat Ravintola Oudon avunhuuto Helsingin keskustassa: ”Ongelma on, että asiakkaita ei käy” 10.9.2024 3.11.2025
Puheenvuoro Henri Alén: Ravintola-alalla tapahtui valtava muutos – menestyjiä yhdistää tiimin palveluasenne 27.6.2024 27.6.2024
Puheenvuoro Puheenvuoro: Maailma muuttuu, ja näin ravintola-alalla pitää siihen reagoida 27.6.2024 27.6.2024