Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Ravintola-ala arkistot - Avec
AvecmediaRavintolat
Baarit
Tapahtumat
  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat
  • Aromi
  • Shaker
  • Evento
  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihaku
  • Asiakaspalvelu
  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
Seuraa Avecmediaa somessa
Suosittelemme
Avecmedia uudistui – tältä näyttää uusi ravintola- ja tapahtumamedia
7.11.2025 7.11.2025
Laitevalinnoilla saatiin isot säästöt ammattikeittiöön – vedenkulutus vähentyi 2 000 litraa viikossa
4.11.2025 3.11.2025
Muusikko Sami Saari viihtyy uuden asuinalueensa ravintoloissa – ”On kiva, että läheltä löytyy kaupunkikulttuuria”
4.11.2025 4.11.2025
Wino on Kallion bistrobuumin edelläkävijä, joka sekä muuttuu että pysyy
3.11.2025 3.11.2025
Kuinka tapahtumista tehdään somehittejä? Bella Table ja Mimmit Sijoittaa kertovat menestysreseptinsä
28.10.2025 28.10.2025
Bar Petiit
Nuoret aikuiset juovat nyt alku- eli natuviinejä – mutta mitä ne oikein ovat?
22.10.2025 22.10.2025

Ravintola-ala

Talous
Gastro Talk: Palkkakulut räjähtivät, kertoo Tommi Tuominen – ravintolaväeltä suoraa puhetta alan tilanteesta
9.10.2025 9.10.2025
Ravintola-ala
Helsinki rakentaa mainettaan ravintolakaupunkina – Linnea Vihonen kertoo, miten
8.10.2025 8.10.2025
Kommentti
Kommentti: Tuetaan omiamme – kaikki ravintolaan mars!
26.9.2025 26.9.2025
Suomen keittiömestarit ry
Suomen Keittiömestarit: Alan houkuttelevuus on saatava nousuun
26.9.2025 22.9.2025
Ravintola-ala
Sampo Meri
Helsinkiläinen kahvila työllistää erityistä tukea tarvitsevia – yritykselle se on sekä palkitsevaa että kannattavaa
24.9.2025 24.9.2025
Tapahtumat
Good Ones kasvoi vuosittaisista kilpailuista ravintola-alan yhteisöksi, jonka tapahtumissa juhlitaan, kisataan ja verkostoidutaan
21.8.2025 21.8.2025
Henkilöbrändi
Lauri Kaivoluoto ja Simo Harrivaara ovat uuden sukupolven julkkiskokkeja – mitä henkilöbrändi merkkaa ravintola-alalla?
20.3.2025 20.3.2025
Ravintola-ala
Ravintolakonkarit ennustavat: näin ala muuttuu viiden vuoden aikana
26.2.2025 26.2.2025
Konkurssi
Naughty BRGR konkurssiin – Akseli Herlevi kommentoi Avecille syitä ja opetuksia
8.1.2025 8.1.2025
Ravintola-ala
Korona-​aika loi asiakaspulan – vantaalainen ravintoloitsija: ”Nyt ollaan ihan veitsenterällä, kaikki eväät on syöty”
13.12.2024 13.12.2024
Ravintola-ala
Osuuskauppa lähtee haastamaan ravintolajätti Nohoa Tampereen keskustassa tosissaan: suunnitteilla uusia ravintoloita ja kahviloita
4.12.2024 2.12.2024
Nimitykset
Mara ry:n hallituksen uusi puheenjohtaja on panimo­ravintoloitsija Mika Tuhkanen
31.10.2024 31.10.2024
Tippaus
Yllätysmaksu ravintolassa ärsyttää Tallinnassa – Ei ole yleinen käytäntö, tyrmää liiton johtajakin
17.10.2024 17.10.2024
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Voivottelu ei auta, on keksittävä keinoja ravintoloiden asiakasvirtojen kasvattamiseen
16.10.2024 16.10.2024
Konkurssi
Miksi Helsingissä hurmannut ravintola meni pian konkurssiin? Yrittäjäpari avoimena Avecin haastattelussa
16.10.2024 16.10.2024
Nimitykset
Restelin uusi toimitusjohtaja on Sari Saari
1.10.2024 30.9.2024
Ravintola-ala
Ravintoloita kaatuu yhä hurjempaa tahtia – kysyimme kolmelta alan vaikuttajalta, mitä nyt pitäisi tehdä
14.9.2024 14.9.2024
Ravintolat
Ravintola Oudon avunhuuto Helsingin keskustassa: ”Ongelma on, että asiakkaita ei käy”
10.9.2024 3.11.2025
Puheenvuoro
Henri Alén: Ravintola-alalla tapahtui valtava muutos – menestyjiä yhdistää tiimin palveluasenne
27.6.2024 27.6.2024
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Maailma muuttuu, ja näin ravintola-alalla pitää siihen reagoida
27.6.2024 27.6.2024

Tilaa Lehti

Aromi Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
evento 5/25
Evento Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento

Luetuimmat

  1. Uusi ravintola | Farangin alle avautuva Catfish palvelee Helsingin muuttuvaa yötä – ”Jos ei ole mitään kiinnostavaa mihin mennä, kukaan ei mene mihinkään”
  2. Uusi ravintola | Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
  3. Kasvisruoka | Helsinkiläinen Yes Yes Yes listattiin Euroopan parhaiden kasvisravintoloiden joukkoon
  4. Uusi ravintola | Kuvat: Esplanadin uusi ravintola avautui – Rue Madame on auki aamusta iltamyöhään, ja sieltä voi ostaa käytetyn luksuslaukun
  5. Ravintolat | Sylvester Soisalo luo kala­ravintolastaan klassikkoa kokemuksella ja näkemyksellä – ”Kuulen korvalla, jos kala ei kypsy oikein”

Evento kumppanihaku

Kumppanihausta löydät parhaat toteuttajat ja kumppanit tapahtumaasi.
Tapahtumapaikat, messut, kokoukset, tekniikka & henkilöstö.

HAE KUMPPANIA

Tilaa uutiskirje

Uusimmat

Työelämä | 5 ajankohtaista podcastia tapahtuma-ammattilaisille työssä ja arjessa menestymiseen
Uusi ravintola | Farangin alle avautuva Catfish palvelee Helsingin muuttuvaa yötä – ”Jos ei ole mitään kiinnostavaa mihin mennä, kukaan ei mene mihinkään”
Pääkirjoitus | Avecmedia uudistui – tältä näyttää uusi ravintola- ja tapahtumamedia
Uusi ravintola | Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
Kasvisruoka | Helsinkiläinen Yes Yes Yes listattiin Euroopan parhaiden kasvisravintoloiden joukkoon
Ruoan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten paras kaveri
Avecmedia.fi - Alan parhaaksi
Avecmedia

Avecmedia.fi

  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat

Lehdet

  • Aromi
  • Shaker
  • Evento

Tapahtumat

  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards

Ota yhteyttä

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
  • Asiakaspalvelu
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihaku

Yhteistyökumppanit

  • Suomen Keittiömestarit
  • Suomen tarjoilijat
  • Suomen baarimestarit
  • Suomen sommelierit
  • Hovimestarien kilta
  • Tapahtumateollisuus
  • chefs logo
  • tarjoilijat logo
  • fbsk logo
  • sommeliers logo
  • cc-kilta logo
  • tapahtumateollisuus logo
  • Tietosuoja
  • Evästevalinnat
  • Medianvapausasetus
© avecmedia.fi 2025
vastuulista journalismia
© Kamua Helsinki Mediakonserni Keskisuomalainen