Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Paco Ndiaye haastaa suomalaisten kapeat odotukset maahanmuuttajien ravintoloita kohtaan
SUOSITTELEMME:
Helsinkiin avattu kiehtova uutuus on sykkivä klubi öisin ja päivällä kaikkea muuta
Viini
Näissä Suomen ravintoloissa on parhaat viinit – Star Wine List 2025 -voitto meni Jyväskylään
Klassikkoravintolat
Jyväskyläläinen ravintola Pöllöwaari porskuttaa vuosikymmenestä toiseen
Baarit
Tässä ovat Jyväskylän viisi kiinnostavinta baaria – saimme oppaaksi paikallisen neljännen polven baariammattilaisen
Cocktailit
Cocktail, joka maistuu sourcream & onion -sipsille – näin tehdään baarimestari Sampsa Tukian suosikkidrinkki
MAINOS: Paviljonki
Lue miten Paviljongin kokoustilat uudistuivat vastaamaan asiakastarpeita. ”Kokoustilat henkivät nyt samaa elämyksellisyyttä kuin aiemmin uudistetut tilat.”
Innovaatiot
Jyväskylässä järjestetään 7.2. avoin hackathon, jossa ratkotaan ravintola-alan haasteita
Ravintolat
Englannin brutaaleista keittiöistä Kämpin kautta kulkenut keittiömestari palasi kotiin – tällainen on Jyväskylän Bistro Kirkkopuisto
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Michelin-ravintolat
|
Michelin-tähdellä palkittu ravintola Tapio lopettaa
Ravintolaterassi
|
Helsingin lippakioskit kukoistavat nyt – tee maistuva kierros näillä kuudella kioskilla
Alkoholilaki
|
Tässä ovat Suomen historian omituisimmat alkoholiin ja ravintoloihin liittyvät määräykset – osa voimassa edelleen
Baarikierros
|
Kiersimme Lahden 5 kiinnostavinta baaria – rosoa, yhteisöllisyyttä ja laatua
Kastikkeet
|
Video: Näin tehdään hollandaise-kastike – Teemu Aura näyttää
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Bocuse d'Or
|
Suomen Bocuse d’Or -edustaja on Johan Kurkela – ”Olen panostanut tähän koko elämän”
Vaikuttaja
|
Paco Ndiaye haastaa suomalaisten kapeat odotukset maahanmuuttajien ravintoloita kohtaan
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Ilmaiset ämpärit vetävät ihmisiä jonoksi asti – mikä olisi ravintoloiden ”ämpäri”?
Kilpailut
|
Tässä ovat Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -kilpailujen finalistit
Klubit
|
Helsinkiin avattu kiehtova uutuus on sykkivä klubi öisin ja päivällä kaikkea muuta