Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat Helsingin huimimmat kattoterassit 2025
SUOSITTELEMME:
Suomen kiinnostavimmat baarit: Ammattilaisten tärpit kuuteen kaupunkiin
Baarit
Suomen kiinnostavimmat baarit: Ammattilaisten tärpit kuuteen kaupunkiin
Viini
Näissä Suomen ravintoloissa on parhaat viinit – Star Wine List 2025 -voitto meni Jyväskylään
Klassikkoravintolat
Jyväskyläläinen ravintola Pöllöwaari porskuttaa vuosikymmenestä toiseen
Baarit
Tässä ovat Jyväskylän viisi kiinnostavinta baaria – saimme oppaaksi paikallisen neljännen polven baariammattilaisen
MAINOS: Paviljonki
Lue miten Paviljongin kokoustilat uudistuivat vastaamaan asiakastarpeita. ”Kokoustilat henkivät nyt samaa elämyksellisyyttä kuin aiemmin uudistetut tilat.”
Cocktailit
Cocktail, joka maistuu sourcream & onion -sipsille – näin tehdään baarimestari Sampsa Tukian suosikkidrinkki
Innovaatiot
Jyväskylässä järjestetään 7.2. avoin hackathon, jossa ratkotaan ravintola-alan haasteita
Ravintolat
Englannin brutaaleista keittiöistä Kämpin kautta kulkenut keittiömestari palasi kotiin – tällainen on Jyväskylän Bistro Kirkkopuisto
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Helsingin Il Centro haluaa olla sopivasti (eli ei liian) autenttinen italialainen ravintola
Hotellit
|
Vantaan legendaarinen bilehotelli avautuu uusittuna – tältä näyttää hotellin ja Tulisuudelma-yökerhon uusi ilme
Henkilöstö
|
Suomen suurinta hotellia rakennuttava norjalaismiljardööri on liikemaailman rokkistara, joka panostaa henkilöstöön
Kilpailut
|
Maailman 50 parasta baaria on valittu
Cocktailkoulu
|
Näin teet Negronin ammattilaisen ottein – muista kriittinen työvaihe
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Kolumni
|
Kolumni: Anteeksi, olin kusipää
Viro
|
Viron Michelin-oppaaseen kahdeksan uutta ravintolaa – tähtiravintoloita kuitenkin vain kaksi
Suomen keittiömestarit ry
|
Suomen Keittiömestarit: Lähiruoka on elämäntapa
Kolumni
|
Kolumni: Miksi kaikkien pitäisi avata ravintola Espanjaan
Viinillä
|
Sommelier Emilia Tuuliaho heittäytyi yrittäjäksi ja järjestää nyt koulutuksia ja viinimatkoja