Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Omatekoista mozzarellaa, guancialea ...ja viiniä hanasta? Segreto on Kallion hävytön ravintolauutuus
SUOSITTELEMME:
Kokkien MM-kisojen ensimmäinen tehtävä julki – Ismo Sipeläinen ilahtui
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Lounasravintolat
Missä on Lahden paras lounas? Paikalliset äänestivät
Tapahtumatoimistot
Tapahtumayhtiö Koko Lahden uusi toimitusjohtaja on Kimmo Kivisilta
PRO-palkinnot
Kouluruuan tuotekehittäjä Jukka Turta oli PRO-gaalan kuningas: ”Mykistynyt fiilis”
Ravintolat
Lahtelainen ravintola Taivaanranta palkittiin Rôtisseurs-kilvellä
Ihmiset
Tapahtumateknikko Jonna Huhti päätyi valopöydän taakse sattumalta: ”Uskaltakaa heittäytyä”
Street food
Suomen parhaaksi street food -keittiöksi valittiin Kusmiku – Karjalanrieska on nerokas katuruoka-annos
Ammattikeittiö
Kouluruoka muuttuu ajan hengen mukaan: Lahdessa kasvisruoka ensimmäisenä linjastolla, vähemmän kastikkeita ja enemmän mausteita
Katuruoka
Lahdessa järjestetään European Street Food Awards -kilpailutapahtuma syyskuussa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tapahtumatilat
|
Helsingin päärautatieasemalle tulee tapahtumakeskus ja panimoravintola
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Jälkiruoat
|
Kaikki gelatosta – näin se eroaa tavallisesta jäätelöstä
Innovaatiot
|
Fafa’s-perustajan uusi ravintolakonsepti ravistelee: ”Haluan muuttaa vanhanaikaiset toimintamallit”
Ravintolat
|
Helsingin perinteikäs suomalainen ravintola lopettaa – ”20 vuotta on pitkä aika”
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Uusi ravintola
|
Omatekoista mozzarellaa, guancialea …ja viiniä hanasta? Segreto on Kallion hävytön ravintolauutuus
Tapahtumatilat
|
Helsingin päärautatieasemalle tulee tapahtumakeskus ja panimoravintola
Bocuse d'Or
|
Kokkien MM-kisojen ensimmäinen tehtävä julki – Ismo Sipeläinen ilahtui
Markkinointi
|
Senaatintorilla järjestetään nimekkäiden artistien konsertti marraskuussa, pääsyliput jaetaan ilmaiseksi lonkeromerkin sivuilla
Kilpailut
|
Tatu Ollila sijoittui kärjen tuntumaan nuorten kokkien MM-kisoissa – mysteerilaatikosta paljastui Unkarin erikoisuuksia