Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Meeri Koutaniemi on ravintoloissa kahden ääripään maistelija
SUOSITTELEMME:
Kolumni: Lasi kourassa tipattomalla
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Lounasravintolat
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Hävikki
Lounaan jälkeen alkaa alennusmyynti – ravintoloiden kekseliäät ratkaisut vähentävät hävikkiä
Ravitsemussuositukset
Tuottaako lounaspaikka rahaa, jos se noudattaa uusia ravintosuosituksia? Kaksi yrittäjää kertoo, miten niihin kannattaa suhtautua
Uusi ravintola
Miki Puikkosen pitkään valmistelema ravintola avautui – tältä näyttää Äffä, jonka lounas erottuu luovuudellaan
Yrityskaupat
Suomalainen ravintolayritys Garam & Vermiglio Catering siirtyy ruotsalaisen Nordrestin omistukseen
Trendit
Ravintolatrendit 2024: Lounasruokailu välipalaistuu
Uusi ravintola
The Pantry panostaa sekä lounaaseen että illalliseen Hakaniemessä, joka on juuri nyt Helsingin kuhisevin ravintolakeskittymä
Lounasravintolat
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Lounasravintolat
Suomen paras lounas 2023: tässä äänestyksen parhaat 50 ravintolaa
Lounasravintolat
Buffetien on aika väistyä, sanoo lounasravintoloita ryminällä uudistava Ilja Björs – rohkea ajatus kahvista
Lounasravintolat
Missä on Lahden paras lounas? Paikalliset äänestivät
Lounasravintolat
Tältä näyttää Dylan-ketjun päheä uutuus – kuvat Otaniemen lounasravintolasta
Lounasravintolat
Suomen paras lounasravintola 2022 on helsinkiläinen Satama – tässä äänestyksen top 50
Ravintolat
Sauli Kemppainen avaa Helsinkiin uuden ravintolan – avoinna aamusta iltaan
Lounasravintolat
Entiseen yökerhotilaan aukesi kunnianhimoinen lounasravintola Tampereella – ”Meillä on selvä tavoite kasvaa”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Kolumni
|
Kolumni: Lasi kourassa tipattomalla
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Uusi ravintola
|
Relove-yrittäjät avaavat Esplanadille ravintolan, josta voi aamiaisen tai illallisen ohessa ostaa käytetyn luksuslaukun
Uusi ravintola
|
Teemu Aura, Riku Stenros ja Maiju Åstedt avaavat ravintolan pilvenpiirtäjän huipulle Helsinkiin
Cocktailit
|
”Vantaalaista laskiaispullaa” saa nyt Nakkilasta Utsjoelle – näin valmistat Lauri Kaivoluodon uuden hittidrinkin
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Asiakaspalvelu
|
Meeri Koutaniemi on ravintoloissa kahden ääripään maistelija
Voileivät
|
Lihansyöjät Espoossa hurmannut ravintola laajentaa Helsinkiin
Uusi ravintola
|
Relove-yrittäjät avaavat Esplanadille ravintolan, josta voi aamiaisen tai illallisen ohessa ostaa käytetyn luksuslaukun
Kolumni
|
Kolumni: Lasi kourassa tipattomalla
Juomatrendit
|
Tässä ovat baaritrendit 2025! Viski moninaistuu, viini tuo lisäarvoa ja holittomista puhutaan eri kulmalla