Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Uusimaa: Vanhassa Porvoossa palaneen ravintolan yrittäjä sai tuomion
SUOSITTELEMME:
Suomalaiselle tislaamolle paljastui, ettei ruisviskiä saa myydä ruisviskinä – etiketit vaihtoon
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Henkilöbrändi
Lauri Kaivoluoto ja Simo Harrivaara ovat uuden sukupolven julkkiskokkeja – mitä henkilöbrändi merkkaa ravintola-alalla?
Cocktailit
”Vantaalaista laskiaispullaa” saa nyt Nakkilasta Utsjoelle – näin valmistat Lauri Kaivoluodon uuden hittidrinkin
PRO-palkinnot
PRO-voittaja Lauri Kaivoluoto huudatti gaalayleisöä kahdella sanalla, jotka kiteyttävät ravintola-alan yhteishengen: ”Kiitos päivästä”
PRO-palkinnot
Tässä ovat PRO-voittajat 2025! Suomen parhaat keittiö- ja ravintola-ammattilaiset palkittiin
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tuotekehitys
|
Maailman kuuluisin ravintola keskittyy jatkossa tuotekehitykseen – Toni Toivanen kertoo Noman suuresta muutoksesta ja vähän burgereistakin
Vaikuttaja
|
32-vuotias suomalainen kokki kertoo, miltä työ maailman parhaassa ravintolassa tuntuu – tältä näyttää Noman kulisseissa
Noutoruoka
|
Tampereella asiakas saa nyt pizzan kotiovella omalle lautaselleen – uusi EU-asetus muuttaa pian noutoruokailua
Viski
|
Suomalaiselle tislaamolle paljastui, ettei ruisviskiä saa myydä ruisviskinä – etiketit vaihtoon
Minun päiväni
|
Millaista on työ sairaalan keittiössä? Seurasimme työpäivää sairaalassa, jossa dieettikokilla on iso vastuu
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Rikos
|
Uusimaa: Vanhassa Porvoossa palaneen ravintolan yrittäjä sai tuomion
Viski
|
Suomalaiselle tislaamolle paljastui, ettei ruisviskiä saa myydä ruisviskinä – etiketit vaihtoon
Noutoruoka
|
Tampereella asiakas saa nyt pizzan kotiovella omalle lautaselleen – uusi EU-asetus muuttaa pian noutoruokailua
Tekoäly
|
Kaikkea ajattelua ei kannata ulkoistaa tekoälylle, Perttu Pölönen muistuttaa
Sosiaalinen media
|
Henkilöbrändäys ja social selling myynnin vauhdittajina – Sani Leinon vinkit asiakassuhteiden vahvistamiseen