Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Vastaa Shakerin kyselyyn – anniskelun ammattilainen, nyt on sinun tilaisuutesi vaikuttaa!
SUOSITTELEMME:
Millaista on elää Grönlannissa? Pauliina Oinonen johtaa kulttuuritapahtumaa Trumpin himoitsemalla saarella
SUOSITTELEMME:
Pyrotekniikan pioneeri Markku Aalto on saanut näpeilleen kerran jos toisenkin: "Sytytettiin koko perkeleen lava palamaan"
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
PRO-palkinnot
PRO-baarimestari Matias Pietarisen huikea alkuvuosi: perheenlisäystä ja iso palkinto työstä
Juomatrendit
Konjakki lämmittää! Suomen baarimestarien ideat kylmän kauden cocktaileihin
In English
Baarimestarien syysvinkit: terästä cocktailisi sienillä ja sammaleella – boost up your cocktail with mushrooms and moss, Finnish style
FBSK
Gini lupailee kevättä! Suomalaiset baarimestarit vinkkaavat, mikä ginin kanssa toimii juuri nyt
Luksus
Helsinkiin avautui ennennäkemätön luksushotelli: tällaisia ovat sen ravintolat ja baari
Cocktailkoulu
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
Cocktailkoulu
Miten Margarita tehdään? Vältä yleinen virhe tasapainottamalla makeus ja happo
Cocktailkoulu
Täydellinen Bloody Mary tehdään rollaamalla – älä rakenna, äläkä varsinkaan ravista
Cocktailkoulu
Daiquirin valmistamisessa on pari jippoa – näin vältät lämpimän drinkin
Cocktailkoulu
Näin teet Negronin ammattilaisen ottein – muista kriittinen työvaihe
Cocktailkoulu
Avecin ilmaisessa cocktailkoulussa opit suosituimmat drinkit tosi, tosi hyvin
Juomatrendit
Viisi suomalaista baarimestaria kertoo tärppinsä pimeän ajan sesonkiin
FBSK
Cocktailiin tyrniä tai sieniä – 7 suomalaista baarimestaria antaa vinkit syksyyn
Raaka-aineet
Horsmaa lasiin! Suomen baarimestarit käyttävät kesällä yllättäviäkin raaka-aineita
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Kahvilat
|
10 kiinnostavaa kahvilaa ympäri Suomen
Hotellit
|
Tampereen superhalpa hotelli avautui – kuvat pikkuruisista huoneista
Tapahtumatuotanto
|
Tapahtuma tulossa, mutta miltä sen pitäisi näyttää? Ultra Bran ja Ruisrockin palkitut visualistit kertovat oivalluksistaan
PRO-palkinnot
|
PRO-palkittu keittiömestari Mikko Pakola: ”Kansainvälisessä gastronomiassa on Suomen mentävä aukko”
Cocktailbaari
|
Baarilaivan uudet kuviot Helsingin keskustan kupeessa: sauna on pian auki ympäri vuoden
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Ulkomaat
|
Millaista on elää Grönlannissa? Pauliina Oinonen johtaa kulttuuritapahtumaa Trumpin himoitsemalla saarella
Tapahtumatuotanto
|
Tapahtuma tulossa, mutta miltä sen pitäisi näyttää? Ultra Bran ja Ruisrockin palkitut visualistit kertovat oivalluksistaan
Pyrotekniikka
|
Pyrotekniikan pioneeri Markku Aalto on saanut näpeilleen kerran jos toisenkin: ”Sytytettiin koko perkeleen lava palamaan”
Cocktailbaari
|
Baarilaivan uudet kuviot Helsingin keskustan kupeessa: sauna on pian auki ympäri vuoden
Ruokatapahtumat
|
Turun Maku -tapahtuma tuo huipputason kokkikisat, ravintolat ja lähiruokaa Logomoon