Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat Helsingin huimimmat kattoterassit 2025
SUOSITTELEMME:
Suomen kiinnostavimmat baarit: Ammattilaisten tärpit kuuteen kaupunkiin
Ravintolat
Helsingin uutuusravintola Marga sai tiskin taakse baarimestari Mika Koivulan
Baarit
Helsingin puhutuimman baarin vetäjä sai yllättäen potkut: ”Olisin itse halunnut jatkaa”
Cocktailreseptit
Paras glögi syntyy superhelposti – tällä baarimestarin suosikkireseptillä onnistut aina
Baaritekniikka
Tunnistatko kuusi cocktailbaarin peruslasia? Baarimestarin neuvot lasin valintaan
Video
Iso baariavaus Helsingissä: Kupoli pääsi hätkähdyttämään, ja näköala on vasta toiseksi kiinnostavin asia
Hotellit
Tältä näyttää Helsingin keskustaan avautunut säihkyvä uutuushotelli – keittiöpäällikölle sellaisen avaaminen tarkoittaa ”maratonia housut nilkoissa”
Viski
Viskin ystävien superviikonloppu Helsingissä alkaa tänään
Hävikki
Pikkusilppu paljastuikin aarteeksi – pari arvokasta ammattilaisten hävikkiniksiä baariin
Alkoholiton
Yli 30 alkoholitonta cocktailreseptiä ilmaiseksi
Hävikki
Hävikkicocktail viiden suomalaisen baarin tapaan
Festarit
Helsingin uusi cocktail-kesäfestari tarjosi järjestäjille opetuksen: ”Jompaankumpaan suuntaan painopistettä”
Alkoholiton
Suomalainen, juo vähemmän mutta parempaa! Alkoholittomat isosti esillä cocktailmessuilla
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolaterassi
|
Tässä ovat Helsingin huimimmat kattoterassit 2025
Ravintolat
|
Joensuun Local Bistro -ravintolan Marko Turunen: Yrittäjyys on muuttanut käsitystäni alasta
Keittiökoneet
|
Minkälainen grilli on asado? Entä kamado? ”Vihreä muna” ja avotuli valloittavat
Pienpanimot
|
Etko Brewing puhkuu intoa: uudet isot panimotilat, hanahuone – ja miksei vaikka sisäfestarit
Tapahtumatilat
|
Kuvat: tältä näyttää Aleksanterinkatu 13:een avautuva tapahtumakeskus – ravintolasta vastaa Hans Välimäki
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Kolumni
|
Kolumni: Miksi kaikkien pitäisi avata ravintola Espanjaan
Viinillä
|
Sommelier Emilia Tuuliaho heittäytyi yrittäjäksi ja järjestää nyt koulutuksia ja viinimatkoja
Luvat
|
Tapahtumat tarvitsevat melkein aina luvan musiikin esittämiseen – tiettyä poikkeusta lukuunottamatta
Kesäravintolat
|
Jaajo Linnomaa pitää Superterassia menestyksenä sateisesta kesästä huolimatta
Ravintolaterassi
|
Tässä ovat Helsingin huimimmat kattoterassit 2025