Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
SUOSITTELEMME:
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Ravintolaterassi
Helsingin ravintolaterassit 2025 – vieraile näillä kesän aikana
Viinibaarit
Hakaniemen torikioskiin avataan viinibaari ja sen ympärille terassi
Ravintolat
Euroopan suurin kattoterassi löytyy Tampereelta – ravintola Periscope valmistautuu vuoden tärkeimpään sesonkiin
Ravintolaterassi
Helsingin lippakioskit kukoistavat nyt – tee maistuva kierros näillä kuudella kioskilla
Ravintolaterassi
Taka-Töölöön avautui yksi Helsingin suurimmista terasseista – Avec testasi uuden, laajennetun kokonaisuuden
Ravintolaterassi
Tee ravintolaterassista houkutteleva viherkeidas – nyt toimii mummolatyyli
Hotellit
Helsinki-Vantaan uusi vetonaula: tällainen on näkymä hotellin ravintolan kattoterassilta kiitotielle
Ravintolaterassi
Helsingin Senaatintorille tulee terassi myös tänä kesänä: 500 asiakaspaikkaa ja Michelin-kisakatsomo
Ravintolaterassi
Helsingistä löytyy talvellakin avoin ravintolaterassi – miten se on toteutettu?
Uusi ravintola
Tältä näyttää Helsinkiin avautunut hulppea kattoravintola – ravintoloitsija iloitsee muutoksesta: ”Ei olisi onnistunut menneinä vuosina”
Ravintolaterassi
Näin Helsingin keskustaa pitäisi kehittää, sanoo ravintolayrittäjä: Katse Köpikseen, vähemmän räksytystä ja enemmän tekoja
Ravintolaterassi
Kuvat: Helsingin Senaatintorin 410-paikkainen ravintolaterassi on auki
Ravintolaterassi
Helsingin uuteen Lyyra-kortteliin Hakaniemeen avataan loppukesästä kattoterassi
Ravintolaterassi
Hakaniemen torille aukeaa 100-paikkainen kesäterassi
Ravintolaterassi
Helsinkiin ei yhtä jättiterassia, mutta pienempiä tulee – pulmana vesi, viemäröinti, vessat ja sähkö
Keittiökoneet
Minkälainen grilli on asado? Entä kamado? ”Vihreä muna” ja avotuli valloittavat
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Cocktailkoulu
|
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
Ilmiö
|
Pinsa säilyttää rapeutensa kuljetettunakin – mutta mitä eroa on pizzalla ja pinsalla?
Baaritekniikka
|
Drinkin hämmentäminen vaatii teknistä taitoa ja kuivaa jäätä
Lounasravintolat
|
Suomen paras lounas 2024: tässä äänestyksen parhaat 50 ravintolaa
Terassi
|
Helsingin uuden Superterassin ruokatarjonta yllättää
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Ilmiö
|
Pinsa säilyttää rapeutensa kuljetettunakin – mutta mitä eroa on pizzalla ja pinsalla?
Maustaminen
|
Maustematka libanonilaisen, meksikolaisen ja thaimaalaisen keittiön ytimeen
Baariosaaminen
|
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
Ravintolaterassi
|
Helsingin ravintolaterassit 2025 – vieraile näillä kesän aikana
Talous
|
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille