Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Somalialaisruokaa rakastava muusikko Hassan Maikal haluaisi kokeilla myös kalakukkoa
SUOSITTELEMME:
Yli 40 vuotta baarialalla työskennelleet Kaarina Bäck ja Mika Lindgren paljastavat pitkien uriensa salaisuudet
SUOSITTELEMME:
Aallonpohjasta menestykseksi – UMK:n vahva status on mannaa Suomen menestystoiveille Euroviisuissa
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Ruokatapahtumat
Avec-reportaasi: Smaku-ruokafestari kukoisti Loviisan wanhat talot -tapahtuman kyljessä
Matkailu
Tuula Gustafsson halusi tehdä jotain suurta elämässään, ja muutti raunioituneen kylän suosituksi matkailukohteeksi – tältä Mathildedal näyttää nyt
Olut
Miksi maistaisin muita? Avec teki olutreissun Saksaan, jossa oman kylän olut on monelle se paras
Reportaasi
Avec neitsytristeilyllä: työ Viking Glorylla eroaa maakravun hommista – keittiöpäällikkö painaa 10 päivän putkia
Elämysmatkailu
Avec-reportaasi: Tältä Veitsitehtaan elämyskeskus näyttää nyt – miljoonapanostus alkoholittomiin
Ulkomaat
Reportaasi Sveitsistä: Fondue on kuuma juttu
Alkutuotanto
Ensin oli muna, sitten tuli paljon strutseja
Ulkomaat
Kolme vinkkiä Viipuriin – ravintola Espilä toimii taas Torkkelin puistossa eli nykyisessä Park Leninassa
Viini
Maailman kalleimpien viinien jäljillä: Route des Grands Crus
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hotellit
|
Tampereen superhalpa hotelli avautui – kuvat pikkuruisista huoneista
Hinnoittelu
|
Sadan euron varausmaksu ravintolaan on ollut menestys, Tommi Tuominen kertoo
Asiakaskokemus
|
Somalialaisruokaa rakastava muusikko Hassan Maikal haluaisi kokeilla myös kalakukkoa
Uusi ravintola
|
Nyt se valmistui! Vierailimme ravintolassa satametrisen tornitalon huipulla Helsingissä
Hotellit
|
Uuden hotelli Pier 4:n kattoterassi on heittämällä Helsingin upein, kaikille avoin ja kohtuuhintainen
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Asiakaskokemus
|
Somalialaisruokaa rakastava muusikko Hassan Maikal haluaisi kokeilla myös kalakukkoa
Kilpailut
|
Jami Kalliorinne ja Casimir Snellman lähtevät Kuubaan edustamaan Suomea Havana Club Cocktail Maestros -kilpailussa
Hinnoittelu
|
Sadan euron varausmaksu ravintolaan on ollut menestys, Tommi Tuominen kertoo
Tapahtumaruokailu
|
Helsingin uusi festari lupasi suuria, ja nyt tärähti – kokkitähti tarjoilee 119 euron menua
Hotellit
|
Tampereen superhalpa hotelli avautui – kuvat pikkuruisista huoneista