Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Ravintola Ragun Antti Asujamaan vinkit: Näin teet leivästä hittituotteen
SUOSITTELEMME:
Kolumni: Michelin-opas ei hyväksy väkivaltaa – paitsi jos se tapahtuu kulisseissa
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Kilpailut
Suomen paras sommelier on Dmitrii Frolov! Yllätystehtävä toi haastetta finaaliin
Viini
Näissä Suomen ravintoloissa on parhaat viinit – Star Wine List 2025 -voitto meni Jyväskylään
Viinillä
Ravintola Näsinneulassa perehdytetään viinien pariin mestarin ja kisällien periaatteella
Viinibaarit
Viinibaari Pinocchiossa lasillisen saa alle 9 eurolla: ”Hyvän viinin pitäisi olla saavutettavaa”
Viini
Ei mikään tavallinen julkkisviini: Black metal -muusikkotähti hätkähdyttää intohimollaan
Juomatrendit
Viini- ja juomatrendit 2025: pullo vaihtuu tonkkaan ja makeus vapautuu pannasta
Viinillä
Sommelier Jenni Oksa on innostunut sisilialaisista viineistä
Naturalviini
Uusi helsinkiläinen viinifestivaali keskittyy naturalviineihin
Viinillä
Natuviineistä innostunut Joona Liesilinna: Kaikki viini on maistamisen arvoista
Hyväntekeväisyys
Suomalainen viinikirjoittaja lähtee sotaa käyvään Ukrainaan – hyvästä syystä
Viini
Alko kokeilee maistelutilaisuuksien järjestämistä myymälässä
Viini
Basbas Kulman Daniele Pelati: Viineissä tekniikkaa tärkeämpää on tunne
Viinibaarit
Nimekkäät suomalaiset viinibaarit vaihtavat lokakuussa paikkaa kaupungista toiseen
Viinibaarit
Kvevri-viineihin erikoistunut Winest on Suomen ensimmäinen georgialainen viinibaari
Viinintuottajat
Ilmastonmuutos uhkaa viinintuotantoa – ratkaisuja haetaan kestävämmistä rypälelajikkeista
Uusi ravintola
Viinibaaria suunniteltiin, mutta Maukusta tulikin bistro ja Kallion suurin viinikellari
Ravintolaterassi
Helsingin lippakioskit kukoistavat nyt – tee maistuva kierros näillä kuudella kioskilla
Viini
Mitä viinejä ruokakaupasta kannattaa ostaa? Tässä asiantuntijan 6 valintaa
Viini
Uusi laki tuo viinejä ruokakauppoihin jo maanantaina – S-ryhmä panostaa kuiviin, K-ryhmä makeampiin
Viini
Tässä kaikki viinitrendit, jotka tänä vuonna pitää tietää
Viini
Paras lasi kuohuviinille? Samppanjatuntijat laittavat lasit järjestykseen
Viini
Näissä Suomen ravintoloissa on parhaat viinilistat: Heidi Mäkinen kertoo, mikä on Star Wine List
Kilpailut
Suomen paras sommelier on Dmitrii Frolov! Tuore mestari kannustaa verkostoitumaan
Somppakoulu
Somppakoulu, osa 3: Näin kohtaat viinihifistelijän
Uusi ravintola
Italialainen on nyt nosteessa Helsingissä – Kalle Tanner toteuttaa Scolaressa omaa visiotaan
Uusi ravintola
Osso buccoa ja muita lempiruokia tarjoileva viinibaari Dagmar on paikka, johon sen pomo itse haluaisi istahtaa
Viini
Suomesta saa pian kotimaista Cabernet Sauvignonia – hurjaan hintaan
Kuohuviini
Samppanjaa pelätään ravintoloissa turhaan – aktiivisella myynnillä arvokkaampikin pullo menee kaupaksi
Asiakaspalvelu
Sommelier Antero Niemiaho kertoo, miten elämys luodaan – heti ensimmäinen hetki on tärkeä
Fine dining
Uuden Sicapellen 3,5-tuntinen elämys on tarkkaan rakennettu – porvoolaisravintolan suosio veti yrittäjäparin hiljaiseksi
Somppakoulu
Somppakoulu, osa 2: Kaksi suomalaista ammattilaista neuvoo, miten viiniharrastajaa kannattaa palvella ravintolassa
Alkoholilaki
Mitä tapahtuisi, jos viinejä saisi ruokakaupasta? Kysyimme kymmeneltä asiantuntijalta
Uusi ravintola
Ilkka Lääveri ja Sari Helin esittelevät yhteisen uutuusravintolansa: tällainen on unelmapaikalle auennut Le Ankka
Somppakoulu
Somppakoulu, osa 1: Näin kohtaat ravintola-asiakkaan, joka ei tunne viinejä
Vaikuttaja
Ilona Aaltonen kertoo, miksi ravintolayrittäjän kannattaa olla kiinnostunut alkuviineistä
Tislaamot
Tee retki suomalaiseen tislaamoon! 10 mainiota kohdetta baariammattilaiselle
Viini
Antero Niemiaho on Suomen paras sommelier 2023
Viini
Tehdasduunari vaihtoi alaa ja on nyt viinibaarin ravintolapäällikkö: ”Parasta ovat ihmiset”
Viini
Kaverukset saivat koronajumin keskellä oivalluksen: syntyi suomalainen vermutti
Viini
Järjestä viininmaistelu henkilökunnan pikkujouluun – näillä vinkeillä onnistut
Viini
Mitkä punaviinit ravintolan viinilistalle? Sommelier Samuil Angelov neuvoo
Viini
Viinimaailman nouseva suomalaistähti elää ja hengittää intohimoaan – tällainen on Suomen paras sommelier Antero Niemiaho
Elämysmatkailu
Miljoonia maksanut Fiskarsin Veitsitehdas-elämyskeskus avautui – kuvat
Viini
Viinipullojen kaulassa näkee monenlaisia mitaleja – viinituomari kertoo nyt, miten kilpailut toimivat
Viini
Sauvignon blancilla on köppöinen maine – uskalla suositella sitä, teet asiakkaalle palveluksen
Viini
Näin rakennat toimivan roseeviinilistan
Viini
Roseen kausi on nyt – tässä viinituomarin 5 suositusta hellekesään
Viini
Antero Niemiaho on Suomen paras sommelier 2022!
Viini
Suomalaisten hyvä kutina piti paikkansa – tällainen Farangin ja viinibaarien Vasastan Tukholmassa on nykyään
Viini
Näin Tallink Siljalla valitaan laivan viinit – tuottajalle yhteistyö ison varustamon kanssa on lottovoitto
Vastuullisuus
Mitä vastuullinen baari myy? Ja miten kertoa vastuullisuudesta asiakkaalle – ilman moraaliposeeraamista?
Elämysmatkailu
Avec-reportaasi: Tältä Veitsitehtaan elämyskeskus näyttää nyt – miljoonapanostus alkoholittomiin
Viini
Suomen paras sommelier Kirsi Seppänen: Näin myyt asiakkaalle arvokkaamman viinin
Viini
Suomalaisen viinipullon etiketissä ei saa lukea viini – vielä ainakaan
Viini
Vaaleanpunaisten juomien aallonharjalla: Prosecco rosee
Viini
Noita Winery yllättää: alkuviiniä Fiskarsista
Viini
Ainoa Winery muuttaa metsiemme aarteet salonkikelpoisiksi viineiksi
Cocktailit
Vermutti toimii sekä sellaisenaan että cocktailissa
Viini
Maailman kalleimpien viinien jäljillä: Route des Grands Crus
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tuotekehitys
|
Maailman kuuluisin ravintola keskittyy jatkossa tuotekehitykseen – Toni Toivanen kertoo Noman suuresta muutoksesta ja vähän burgereistakin
Häirintä
|
Ex-kollegat HS:lle: Huippukokki Kim Mikkola käyttäytyi töissä törkeästi
Vaikuttaja
|
32-vuotias suomalainen kokki kertoo, miltä työ maailman parhaassa ravintolassa tuntuu – tältä näyttää Noman kulisseissa
Henkilöstöravintolat
|
Kysyimme kahdelta toimijalta, miten kannattavaa lounasbisnestä tehdään nyt ja tulevaisuudessa
Yritystapahtumat
|
Inspiraatiota ja elämyksiä – yritystapahtumia viedään nyt museoihin
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Henkilöstöravintolat
|
Kysyimme kahdelta toimijalta, miten kannattavaa lounasbisnestä tehdään nyt ja tulevaisuudessa
Leipä
|
Ravintola Ragun Antti Asujamaan vinkit: Näin teet leivästä hittituotteen
Tulevaisuuden tekijä
|
Airbnb-yrittäjä aloitti leipuriopinnot ja perusti kyläleipomon: ”Inspiroidun pohjoismaisesta leipomokulttuurista”
Minun päiväni
|
Näin syntyy Huuhkajien ottelutapahtuma hetki hetkeltä – Antti Vanhalan työpäivä kestää aamuvarhaisesta iltamyöhään
Puheenvuoro
|
Puheenvuoro: Kannattavuutta, tuottavuutta ja merkityksellisyyttä elämystalouteen panostamalla