Liha Lihan himo ei laannu, vaikka hinta nousee – edullisimmat ruhonosat ovat ravintoloissa nyt arvossaan 8.4.2024 3.4.2024
Alkutuotanto Katkaravun matka lautaselle – suomalaisten tapa käyttää katkarapuja kummastuttaa norjalaisia 11.12.2023 8.12.2023
Alkutuotanto Yhden lajikkeen omenamehu ja muut Ahvenanmaan erikoisuudet: Avec vieraili Sadonkorjuujuhlilla 29.9.2023 29.9.2023
Ammattikeittiö Suomen pellot pullistelevat nyt kukkakaalia – keittiöammattilainen, auta viljelijöitä hädässä! Tässä suositun keiton resepti 24.8.2023 24.8.2023
Alkutuotanto Vesi- ja ilmaviljely sisätiloissa voi mullistaa tavan, jolla ruoka päätyy tulevaisuudessa lautaselle 11.2.2023 10.2.2023
Ruokatapahtumat Avec-reportaasi: Ahvenanmaan Sadonkorjuutapahtuma veti 15 000 kävijää nauttimaan paikallisista herkuista 23.9.2022 23.9.2022
Alkutuotanto Miksi ravintolayrittäjän tukkulasku nousee? Kallista lystiä, sanovat alkutuottajat ja kertovat syyt 14.9.2022 14.9.2022
Alkutuotanto Eurooppalaisia ruokavaikuttajia lennätettiin ja saunotettiin Suomessa – näin suomalaisiin raaka-aineisiin ja tuotteisiin suhtauduttiin 9.9.2022 8.9.2022
Alkutuotanto Suomessa onnistuttiin viljelemään aprikooseja – ja niistä tuli melkoisia möhkäleitä 25.8.2022 24.8.2022
Vaikuttaja Erikoishaastattelussa ex-ministeri Emma Kari: Eettisen ruuan tuottamisen pitää olla halvempaa 30.6.2022 21.6.2022
Matkailu Tuula Gustafsson halusi tehdä jotain suurta elämässään, ja muutti raunioituneen kylän suosituksi matkailukohteeksi – tältä Mathildedal näyttää nyt 24.6.2022 24.6.2022
Suomen Keittiömestarit Suomen Keittiömestarit huolissaan suomalaisen ruuantuotannon kehityksestä 23.6.2022 23.6.2022