Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Alkutuotanto arkistot - Avec
AvecmediaRavintolat
Baarit
Tapahtumat
  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat
  • Aromi
  • Shaker
  • Evento
  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihaku
  • Asiakaspalvelu
  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
Seuraa Avecmediaa somessa
Suosittelemme
Avecmedia uudistui – tältä näyttää uusi ravintola- ja tapahtumamedia
7.11.2025 7.11.2025
Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
6.11.2025 6.11.2025
Raakakypsytetty liha ja harvinaisemmatkin leikkuut ovat tamperelaisen ravintola Kopon erikoisalaa
4.11.2025 4.11.2025
Laitevalinnoilla saatiin isot säästöt ammattikeittiöön – vedenkulutus vähentyi 2 000 litraa viikossa
4.11.2025 3.11.2025
Muusikko Sami Saari viihtyy uuden asuinalueensa ravintoloissa – ”On kiva, että läheltä löytyy kaupunkikulttuuria”
4.11.2025 4.11.2025
Wino on Kallion bistrobuumin edelläkävijä, joka sekä muuttuu että pysyy
3.11.2025 3.11.2025
Kuinka tapahtumista tehdään somehittejä? Bella Table ja Mimmit Sijoittaa kertovat menestysreseptinsä
28.10.2025 28.10.2025
Bar Petiit
Nuoret aikuiset juovat nyt alku- eli natuviinejä – mutta mitä ne oikein ovat?
22.10.2025 22.10.2025

Alkutuotanto

Ravintola-ala
Ruoka-ala on suuri työllistäjä Suomessa
13.5.2024 13.5.2024
Liha
Pekka Salmela
Lihan himo ei laannu, vaikka hinta nousee – edullisimmat ruhonosat ovat ravintoloissa nyt arvossaan
8.4.2024 3.4.2024
Alkutuotanto
Katkarapupizza
Katkaravun matka lautaselle – suomalaisten tapa käyttää katkarapuja kummastuttaa norjalaisia
11.12.2023 8.12.2023
Tryffelit
Tryffeli
Tryffeli ja kaikki mitä siitä pitää tietää
28.11.2023 28.11.2023
Viini
Suomesta saa pian kotimaista Cabernet Sauvignonia – hurjaan hintaan
13.11.2023 10.11.2023
Alkutuotanto
Yhden lajikkeen omenamehu ja muut Ahvenanmaan erikoisuudet: Avec vieraili Sadonkorjuujuhlilla
29.9.2023 29.9.2023
Ammattikeittiö
Suomen pellot pullistelevat nyt kukkakaalia – keittiöammattilainen, auta viljelijöitä hädässä! Tässä suositun keiton resepti
24.8.2023 24.8.2023
Alkutuotanto
Will Lydgate
Varo viherpesua! Suklaa ei ole aina vastuullista
15.8.2023 6.6.2023
Alkutuotanto
Andrea Patané
Vesi- ja ilmaviljely sisätiloissa voi mullistaa tavan, jolla ruoka päätyy tulevaisuudessa lautaselle
11.2.2023 10.2.2023
Kolumni
Riikka Mantila
Riikka Mantilan kolumni: Lähiruualla on vipuvoimaa
28.9.2022 27.9.2022
Ruokatapahtumat
Skördefesten
Avec-reportaasi: Ahvenanmaan Sadonkorjuutapahtuma veti 15 000 kävijää nauttimaan paikallisista herkuista
23.9.2022 23.9.2022
Alkutuotanto
Miksi ravintolayrittäjän tukkulasku nousee? Kallista lystiä, sanovat alkutuottajat ja kertovat syyt
14.9.2022 14.9.2022
Alkutuotanto
Eurooppalaisia ruokavaikuttajia lennätettiin ja saunotettiin Suomessa – näin suomalaisiin raaka-aineisiin ja tuotteisiin suhtauduttiin
9.9.2022 8.9.2022
Alkutuotanto
Aprikoosi Suomessa
Suomessa onnistuttiin viljelemään aprikooseja – ja niistä tuli melkoisia möhkäleitä
25.8.2022 24.8.2022
Vaikuttaja
Emma Kari
Erikoishaastattelussa ex-ministeri Emma Kari: Eettisen ruuan tuottamisen pitää olla halvempaa
30.6.2022 21.6.2022
Matkailu
Mathildedal
Tuula Gustafsson halusi tehdä jotain suurta elämässään, ja muutti raunioituneen kylän suosituksi matkailukohteeksi – tältä Mathildedal näyttää nyt
24.6.2022 24.6.2022
Suomen Keittiömestarit
Suomen Keittiömestarit huolissaan suomalaisen ruuantuotannon kehityksestä
23.6.2022 23.6.2022
Viini
Jari Leinonen ja Simon McCabe
Noita Winery yllättää: alkuviiniä Fiskarsista
14.4.2020 3.11.2025
Alkutuotanto
Sirpa Granholm
Ensin oli muna, sitten tuli paljon strutseja
19.7.2018 19.1.2022

Tilaa Lehti

Aromi Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruoan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
evento 5/25
Evento Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento

Luetuimmat

  1. Uusi ravintola | Farangin alle avautuva Catfish palvelee Helsingin muuttuvaa yötä – ”Jos ei ole mitään kiinnostavaa mihin mennä, kukaan ei mene mihinkään”
  2. Uusi ravintola | Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
  3. Tapahtuma-ala | Tapahtumien kannattavuus laahaa, vaikka ala on kasvanut voimakkaasti ja työllistää paljon
  4. Kasvisruoka | Helsinkiläinen Yes Yes Yes listattiin Euroopan parhaiden kasvisravintoloiden joukkoon
  5. Uusi ravintola | Kallioon ilmestyi nimekkäiden tekijöiden ravintola, jossa on kekseliäitä ruokia ja halpa pikkunegroni

Evento kumppanihaku

Kumppanihausta löydät parhaat toteuttajat ja kumppanit tapahtumaasi.
Tapahtumapaikat, messut, kokoukset, tekniikka & henkilöstö.

HAE KUMPPANIA

Tilaa uutiskirje

Uusimmat

Cocktailit | 80-luvun suosikkijuoma Hot Shot on talven retrohitti – näin saat kermakerroksesta täydellisen
Tapahtuma-ala | Tapahtumien kannattavuus laahaa, vaikka ala on kasvanut voimakkaasti ja työllistää paljon
Uusi ravintola | Jasper Pääkkösen yhtiökumppanit avasivat Tallinnaan huippuravintolan – tällainen on Fume
Työelämä | 5 ajankohtaista podcastia tapahtuma-ammattilaisille työssä ja arjessa menestymiseen
Uusi ravintola | Farangin alle avautuva Catfish palvelee Helsingin muuttuvaa yötä – ”Jos ei ole mitään kiinnostavaa mihin mennä, kukaan ei mene mihinkään”
Ruoan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten paras kaveri
Avecmedia.fi - Alan parhaaksi
Avecmedia

Avecmedia.fi

  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat

Lehdet

  • Aromi
  • Shaker
  • Evento

Tapahtumat

  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards

Ota yhteyttä

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
  • Asiakaspalvelu
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihaku

Yhteistyökumppanit

  • Suomen Keittiömestarit
  • Suomen tarjoilijat
  • Suomen baarimestarit
  • Suomen sommelierit
  • Hovimestarien kilta
  • Tapahtumateollisuus
  • chefs logo
  • tarjoilijat logo
  • fbsk logo
  • sommeliers logo
  • cc-kilta logo
  • tapahtumateollisuus logo
  • Tietosuoja
  • Evästevalinnat
  • Medianvapausasetus
© avecmedia.fi 2025
vastuulista journalismia
© Kamua Helsinki Mediakonserni Keskisuomalainen