Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tamperelaisen olutravintolan tempaus toimi: superkallis erikoisuus meni hujauksessa, kun halvalla sai
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat Evento Awards -finalistit 2025! Suomen tapahtuma-alan parhaat palkitaan
SUOSITTELEMME:
Ravintola Maukun Maud Saddok kotikeittiössään: Mitä tahansa voi pikkelöidä
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Elämysmatkailu
Erikoinen tempaus pohjoisessa: ravintola Finnjävel tarjoilee illallisen jäänmurtajalla keskellä merta
Vastuullisuus
Helsinki on kestävien matkakohteiden maailmanlistan ykkönen – ainakin jos ei huomioida matkailun suurinta rasituskohtaa
Hotellit
Helsingin hotellien tilanne on kuumottava
Matkailu
Arto Rastas ja Teemu Korkalainen ottavat lappilaisen matkailukeskuksen ravintolat komentoonsa
Hotellit
World Travel Awards: Suomen paras hotelli on Hakaniemen Hilton ja paras matkailukohde Hyvinkään Sveitsi
Matkailu
Kuvat: Tältä näyttää pahamaineisessa Koplissa nyt – Tallinna houkuttelee lähimatkailijoita ruualla
Matkailu
Tuula Gustafsson halusi tehdä jotain suurta elämässään, ja muutti raunioituneen kylän suosituksi matkailukohteeksi – tältä Mathildedal näyttää nyt
Matkailu
Visit Rovaniemen Sanna Kärkkäinen: Suomi on kuin tehty post-korona-matkailuun
Tee
Suomen ensimmäinen teesommelier pyörittää teehuonetta… peltojen keskellä Juvalla!
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Resepti
|
Mikä liha tartariin? Vinkit täydelliseen tartar-pihviin kotona ja ravintolassa
Ruokakulttuuri
|
Valmista hatsapuri itse! Tässä resepti tuhtiin herkkuun, jolle on Georgiassa oma liputuspäivä
Uusi ravintola
|
Hans Välimäki avaa taas ravintolan: Espan uutuus haluaa sykkiä aamusta iltaan
Liköörit
|
Kesän hitti limoncello syntyy nopeasti, hivelee makuhermoja ja parantaa baarin katetta, neuvoo Jussi Viljala – tee likööri itse
Asiakaspalvelu
|
Miitta Sorvali viihtyy kansanravintoloissa, kunhan homma toimii – joskus klassikkoannos voikin olla pettymys
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Olut
|
Tamperelaisen olutravintolan tempaus toimi: superkallis erikoisuus meni hujauksessa, kun halvalla sai
Kokin jääkaapilla
|
Ravintola Maukun Maud Saddok kotikeittiössään: Mitä tahansa voi pikkelöidä
Asiakaspalvelu
|
Will Guidaran ravintola nousi maailman ykköseksi överillä palvelulla – tässä pari esimerkkiä
Kolumni
|
Kolumni: Ravintoloiden vuokrat ovat karanneet pilviin
Uusi ravintola
|
Varausten tulva yllätti Turun uuden brasserien ravintoloitsijat – tällainen on Amelie