Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Suomen parhaaksi äänestetty hampurilaispaikka saapui Helsinkiin – maistoimme wagyu-burgeria
SUOSITTELEMME:
Pelkällä viinillä on Turussa vaikea pärjätä, joten viinibaari teki muutoksen ja pestasi kovan luokan kokin
SUOSITTELEMME:
Kolumni: Ainoa fallos, joka grilliin kuuluu, on grillimakkara
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Rikos
Uusimaa: Vanhassa Porvoossa palaneen ravintolan yrittäjä sai tuomion
Uusi ravintola
Teemu Aura, Riku Stenros ja Maiju Åstedt avaavat ravintolan pilvenpiirtäjän huipulle Helsinkiin
Ravintolat
Kovia kokenut ravintola Meat District avaa Meet Districtinä, kunhan remontti valmistuu – vetäjiksi Tom Immonen ja Maiju Pasto
Ravintolat
Riku Stenrosin palaneen Meat District -ravintolan korjaus pitkittyy – tältä yli 200-vuotiaan talon sisällä näyttää nyt
Ravintolat
Teemu Aura, Riku Stenros ja kumppanit avaavat uuden ravintolan: ”Maailman makein spotti”
Riskinhallinta
Ravintolansa ja kotinsa tulipalossa menettänyt Riku Stenros toimii shokin keskellä: ”Minua tuijotetaan Porvoossa kuin haamua”
Ravintolat
Mat Distrikt on Konepajan kultasormien uusi kortteliravintola Tehtaankadulla: arvolihaa dry age -kaapissa ja vermuteria
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Burgerit
|
Suomen parhaaksi äänestetty hampurilaispaikka saapui Helsinkiin – maistoimme wagyu-burgeria
Uusi ravintola
|
Hans Välimäki avaa taas ravintolan: Espan uutuus haluaa sykkiä aamusta iltaan
Rekrytointi
|
Kuinka löydät hyviä tyyppejä töihin? 7 ohjetta onnistuneeseen rekrytointiin
Ruokakulttuuri
|
Mikä oikeastaan on brasserie? Entä bistro? Vuoden keittokirja avaa termit
Lounasravintolat
|
Suomen paras lounas 2024: tässä äänestyksen parhaat 50 ravintolaa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Burgerit
|
Suomen parhaaksi äänestetty hampurilaispaikka saapui Helsinkiin – maistoimme wagyu-burgeria
Tulevaisuuden tekijä
|
Kokkiopiskelija Eemil Naumanen arvostaa tapaa, jolla hänen idolinsa suhtautuvat ruoanlaittoon
Ruokamatkailu
|
Suomalainen ravintola komeili näyttävästi televisiossa Yhdysvalloissa
Kolumni
|
Kolumni: Ainoa fallos, joka grilliin kuuluu, on grillimakkara
Viinibaarit
|
Pelkällä viinillä on Turussa vaikea pärjätä, joten viinibaari teki muutoksen ja pestasi kovan luokan kokin