Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Ole askel asiakasta edellä ja ylitä odotukset, neuvoo baarimestari Anna Lakner: Asiakaspalvelijan tärkein ominaisuus on tilannetaju
SUOSITTELEMME:
5 salaista baarihelmeä Tukholmasta – paikallinen baarimestari paljastaa suosikkinsa
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Cocktailit
25 vuotta Silja Serenadella drinkkejä tehnyt Tuula Kolho kertoo uudesta tequila-ilmiöstä
Työhyvinvointi
Kristina Rosenberg rakastaa palvelutyötään – ”Minä olen yksi niistä onnellisista, jotka ovat sellaisen työpaikan löytäneet”
Työhyvinvointi
Ex-intendentti palasi eläkkeeltä töihin rivimiehistöön risteilylaivan kahvilaan – ”Nautin jokaisesta hetkestä”
Sisustus
Kuvat Tallinkin uutuuslaivalta: Baarien ja ravintoloiden sisustus väräyttää
Buffetpöytä
Itämeren laivojen joulubuffeteissa on isoja eroja – Avec vertaili
Risteilylaivat
Laivamatkailijan kommentti: Take away ja a cappella -alienit ilahduttavat Suomenlahdella
Risteilylaivat
Finnlines tuo Suomenlahdelle uusia laivoja kylpylöineen ja ravintoloineen – kokeille kova kysyntä
Reportaasi
Avec neitsytristeilyllä: työ Viking Glorylla eroaa maakravun hommista – keittiöpäällikkö painaa 10 päivän putkia
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Asiakaskokemus
|
Turkulaisen ravintolan annos sai A.W. Yrjänän kyyneliin
Asiakaspalvelu
|
Ole askel asiakasta edellä ja ylitä odotukset, neuvoo baarimestari Anna Lakner: Asiakaspalvelijan tärkein ominaisuus on tilannetaju
Baarit
|
Tampereen 5 persoonallisinta baaria: teimme kierroksen Mansessa ammattilaisen kanssa
Vegaaninen
|
Tämäkin burgeri on vegaaninen – Avec esittelee Los Angelesin uuden aallon vegaaniravintoloita
Pienyrittäminen
|
Omassa kahvilassa saa tehdä mitä haluaa – Tomi Oksasen päivät ovat pitkiä mutta palkitsevia
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Asiakaspalvelu
|
Ole askel asiakasta edellä ja ylitä odotukset, neuvoo baarimestari Anna Lakner: Asiakaspalvelijan tärkein ominaisuus on tilannetaju
Asiakaskokemus
|
Turkulaisen ravintolan annos sai A.W. Yrjänän kyyneliin
Konsertit
|
Robbie Williams Suomeen – esiintyy Olympiastadionilla syyskuussa 2025
Brändäys
|
14 esimerkkiä Suomesta – näin ravintolan tai baarin nimi syntyy
Ravintolat
|
Remontti piinaa ravintoloita Helsingin Hakaniemessä – ”Työmiehet tulivat kysymään meiltä, että meinaammeko oikeasti jäädä tähän”