Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Työhyvinvointi arkistot - Avec
AvecmediaRavintolat
Baarit
Tapahtumat
  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat
  • Aromi
  • Shaker
  • Evento
  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihaku
  • Asiakaspalvelu
  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
Seuraa Avecmediaa somessa
Suosittelemme
Avecmedia uudistui – tältä näyttää uusi ravintola- ja tapahtumamedia
7.11.2025 7.11.2025
Laitevalinnoilla saatiin isot säästöt ammattikeittiöön – vedenkulutus vähentyi 2 000 litraa viikossa
4.11.2025 3.11.2025
Muusikko Sami Saari viihtyy uuden asuinalueensa ravintoloissa – ”On kiva, että läheltä löytyy kaupunkikulttuuria”
4.11.2025 4.11.2025
Wino on Kallion bistrobuumin edelläkävijä, joka sekä muuttuu että pysyy
3.11.2025 3.11.2025
Kuinka tapahtumista tehdään somehittejä? Bella Table ja Mimmit Sijoittaa kertovat menestysreseptinsä
28.10.2025 28.10.2025
Bar Petiit
Nuoret aikuiset juovat nyt alku- eli natuviinejä – mutta mitä ne oikein ovat?
22.10.2025 22.10.2025

Työhyvinvointi

Hyvinvointi ja jaksaminen
Vihapuhe kuormittaa ja sairastuttaa, kertovat ravintolayrittäjät Sari Helin ja Ilkka Lääveri
8.9.2025 8.9.2025
Johtaminen
Epäasiallinen käytös on merkki huonosta johtamisesta – näillä keinoilla ravintolan työkulttuuria muutetaan
26.8.2025 26.8.2025
Työhyvinvointi
Kokkien uutiset yllättivät: Niko Lehto ja Jaakko Soiha jättävät työnsä – ”Helpotus on päällimmäinen tunne”
1.8.2025 1.8.2025
Asiakaspalvelu
Kommentti: Ravintolassa asiakas ei todellakaan ole aina oikeassa
25.7.2025 25.7.2025
Työhyvinvointi
Palautuminen parantaa tuottavuutta ja hyvinvointia – näillä palautumisvalmentajan vinkeillä onnistut
21.7.2025 21.7.2025
Työhyvinvointi
Kalle Kiukainen, Katarina Parpala-Kangasjärvelä, Simo Harrivaara
Viinittelyn sijaan lenkille – kolme ravintola-ammattilaista kertoo, miten he saavat liikunnasta virtaa työhön
5.5.2025 28.4.2025
Henkilökunta
Miten kohennat ravintolan kannattavuutta henkilökunnan avulla?
9.4.2025 9.4.2025
Häirintä
Ravintola-ammattilaisilta suorat sanat alan ummehtuneesta työkulttuurista – ”En syytä ketään, joka ei ole uskaltanut pistää vastaan”
2.4.2025 2.4.2025
Kolumni
Kolumni: Michelin-opas ei hyväksy väkivaltaa – paitsi jos se tapahtuu kulisseissa
21.3.2025 21.3.2025
Työhyvinvointi
Juho Viita
Hoida uuden työntekijän perehdytys huolella – tässä 8 kohdan muistilista
15.1.2025 15.11.2024
Kolumni
Satu Koivisto
Kolumni: Milloin kokki itse syö?
11.12.2024 11.12.2024
Rasismi
Rasismi
Syrjintää, vitsailua, väkivaltaa – tällaista on rasismi ravintola-alalla
18.11.2024 18.11.2024
Työelämä
Johanna Raiskio
Toimisiko nelipäiväinen työviikko täydellä palkalla? Tässä yksi esimerkki Suomesta
18.11.2024 18.11.2024
Työhyvinvointi
Emilia Kujala
Mitä tehdä häpeän tunteen vallatessa kehon? Psykoterapeutti Emilia Kujala kertoo: ”Täysin opeteltavissa”
29.10.2024 30.4.2024
Työhyvinvointi
Eliisa Matinmikko
Eliisa Matinmikko on pidetty johtaja ammattikeittiön monikulttuurisessa työympäristössä: ”Aito kiinnostus ihmisiä kohtaan on avaintekijä”
20.5.2024 30.4.2024
Yrittäminen
Jenny Kurkela
Kun perustat baarin, kannattaako lattiatkin luututa itse? Kaksi ravintoloitsijaa kertoo, mitä he yrittäjinä tekisivät nyt toisin
8.5.2024 8.5.2024
Työhyvinvointi
Pia Åkerblom
Hyvä työilmapiiri hitsaa porukan yhteen, tietää henkilöstöravintolassa työskentelevä Pia Åkerblom
22.4.2024 22.4.2024
Työhyvinvointi
Janne Viljamaa, Tony Dunderfelt
Mikä ratkaisuksi työpahoinvointiin? Sano ongelmat ääneen ja odota vastakaikua
7.3.2024 1.2.2024
Työhyvinvointi
Sauli Sillanmäki
Sauli Sillanmäki toivoo kunnioitusta nuorille kokeille: ”Autan heitä kehittymään ja onnistumaan”
4.3.2024 8.12.2023
Työelämä
Voiko perheellinen tehdä töitä baarissa? Kolme ravintola-ammattilaista kertoo oman tarinansa
20.2.2024 20.2.2024

Tilaa Lehti

Aromi Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
evento 5/25
Evento Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento

Luetuimmat

  1. Uusi ravintola | Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
  2. Kasvisruoka | Helsinkiläinen Yes Yes Yes listattiin Euroopan parhaiden kasvisravintoloiden joukkoon
  3. Uusi ravintola | Rymy-Eetu avaa Tampereella uudessa tilassa, jossa mahtuu nyt tanssimaan pöydillä
  4. Asiakaskokemus | Muusikko Sami Saari viihtyy uuden asuinalueensa ravintoloissa – ”On kiva, että läheltä löytyy kaupunkikulttuuria”
  5. Kilpailut | Kilpailutehtävän erikoiset raaka-aineet yllättivät Bocuse d’Or -edustaja Johan Kurkelan: ”Tästä voi olla luomisprosessissa hyötyäkin”

Evento kumppanihaku

Kumppanihausta löydät parhaat toteuttajat ja kumppanit tapahtumaasi.
Tapahtumapaikat, messut, kokoukset, tekniikka & henkilöstö.

HAE KUMPPANIA

Tilaa uutiskirje

Uusimmat

Pääkirjoitus | Avecmedia uudistui – tältä näyttää uusi ravintola- ja tapahtumamedia
Uusi ravintola | Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
Kasvisruoka | Helsinkiläinen Yes Yes Yes listattiin Euroopan parhaiden kasvisravintoloiden joukkoon
Kilpailut | Kilpailutehtävän erikoiset raaka-aineet yllättivät Bocuse d’Or -edustaja Johan Kurkelan: ”Tästä voi olla luomisprosessissa hyötyäkin”
Liha | Raakakypsytetty liha ja harvinaisemmatkin leikkuut ovat tamperelaisen ravintola Kopon erikoisalaa
Ruoan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten paras kaveri
Avecmedia.fi - Alan parhaaksi
Avecmedia

Avecmedia.fi

  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat

Lehdet

  • Aromi
  • Shaker
  • Evento

Tapahtumat

  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards

Ota yhteyttä

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
  • Asiakaspalvelu
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihaku

Yhteistyökumppanit

  • Suomen Keittiömestarit
  • Suomen tarjoilijat
  • Suomen baarimestarit
  • Suomen sommelierit
  • Hovimestarien kilta
  • Tapahtumateollisuus
  • chefs logo
  • tarjoilijat logo
  • fbsk logo
  • sommeliers logo
  • cc-kilta logo
  • tapahtumateollisuus logo
  • Tietosuoja
  • Evästevalinnat
  • Medianvapausasetus
© avecmedia.fi 2025
vastuulista journalismia
© Kamua Helsinki Mediakonserni Keskisuomalainen