Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Helsingin uusi festari lupasi suuria, ja nyt tärähti – kokkitähti tarjoilee 119 euron menua
SUOSITTELEMME:
Yli 40 vuotta baarialalla työskennelleet Kaarina Bäck ja Mika Lindgren paljastavat pitkien uriensa salaisuudet
SUOSITTELEMME:
Aallonpohjasta menestykseksi – UMK:n vahva status on mannaa Suomen menestystoiveille Euroviisuissa
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Blinit
Helsinkiläisten blinitavat ovat muuttuneet, huomasi ravintolakonkari – kauppa käy silti hurjana
Ravintola
Veljesten pyörittämässä kiinalaisravintolassa Oulussa autenttinen ruokalista on erikseen, ja ulosmyyntiin ja lapsiin suhtaudutaan toisin kuin muualla
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Voiko ravintola olla erinomainen, jos ruokalista vilisee kirjoitusvirheitä?
Ruokalista
Testaa, tunnistatko ruokalistojen yleisimmät kielivirheet – huoliteltu kieli vaikuttaa mielikuvaan ravintolan laadusta
Ravintolat
Poikkeava ratkaisu osoittautui menestykseksi: 10-vuotias ravintola Passio porskuttaa Helsingin keskustassa vaikeinakin aikoina
Tekoäly
Foodora otti tekoälyn luomat annoskuvat käyttöön Suomessa – tältä ne näyttävät
Ravintolat
8 tapaa tuotteistaa ravintola ja laittaa ovipumppu laulamaan
Kolumni
Kolumni: Kysymykseni hämmensi tarjoilijan – vegaaneja voi palvella monella tavalla
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hotellit
|
Tampereen superhalpa hotelli avautui – kuvat pikkuruisista huoneista
Ravintolat
|
Helsingin ravintolakeskittymä on ahdingossa: ”Joka päivä parisataa turpaan”
Kastikkeet
|
3 x vegaaninen kastike – ravintoloitsija Richard McCormickin parhaat reseptit
Tapahtumaruokailu
|
Helsingin uusi festari lupasi suuria, ja nyt tärähti – kokkitähti tarjoilee 119 euron menua
Hinnoittelu
|
Sadan euron varausmaksu ravintolaan on ollut menestys, Tommi Tuominen kertoo
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Hinnoittelu
|
Sadan euron varausmaksu ravintolaan on ollut menestys, Tommi Tuominen kertoo
Tapahtumaruokailu
|
Helsingin uusi festari lupasi suuria, ja nyt tärähti – kokkitähti tarjoilee 119 euron menua
Hotellit
|
Tampereen superhalpa hotelli avautui – kuvat pikkuruisista huoneista
Kesätyö
|
Kaapo Sevon pääsi täydelliseen kesätyöhön – vinkit työnantajille
Kastikkeet
|
3 x vegaaninen kastike – ravintoloitsija Richard McCormickin parhaat reseptit