Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Oletko jo kokeillut? Tässä ovat kesän viileimmät kahvicocktailit
SUOSITTELEMME:
Taste of Finland -pop up esitteli suomalaisia makuja New Yorkissa – taustalla vankkaa suomalaisosaamista ideasta toteutukseen
Kuolleet
Kaikki Helsingin ravintolat kiertänyt mies on poissa – Ensio Virta oli edelläkävijä, joka ei tuonut itseään tyrkylle
Tukkutoiminta
Vegepörssi on tukkumarkkinoiden uusin tulokas – näin bisnes pyörii
Yrittäjyys
Teemu Boman toteutti haaveensa: oma ravintola Espanjan Aurinkorannikolla
Talous
Ravintola-alan polarisaatio puhuttaa: miksi toinen menestyy toista paremmin?
Pienpanimot
Pienpanimoilla on nyt kimurantit ajat – oma ravintola on ehdoton edellytys menestykselle, sanoo konkari
Ravintolat
Helsingin ravintoloille elintärkeä toiminto saatetaan vielä pelastaa, mutta nyt on kiire – tällainen on pakastamon viimeinen oljenkorsi
Ravintolat
Helsinkiläinen yrittäjä halusi myydä ravintolansa lamput, mutta pettyi pahasti – mitä tarkoittaa ravintolan ja sen irtaimiston suojelu?
Ravintolat
Avec Lappeenrannassa: Sata Adrianon asukkia kokoontui muistelemaan ravintolaa, jota ei ole enää olemassa
Ravintolat
Mikko Utter loihti pikkukaupunkiin suositun ravintolan, johon tullaan varta vasten kaukaakin
Pakkaukset
Pakataanko puuhun vai muoviin? Take away -ruuan suuri mullistus
Ravintolat
Miten selvitä 125 vuotta? Näin Salve sen teki – epätrendikkäät ravintolat ovat nyt trendikkäitä
Bistrot
Ei burgereita, ei pizzaa – itähelsinkiläinen korttelibistro tarjoilee nyt klassikoita
Ulosmyynti
Michelin-kokki Kim Mikkolan uudessa ravintolassa Töölön stadionilla ulosmyynnin suosikki on kasvislasagne
Ulkomaat
Kolme vinkkiä Viipuriin – ravintola Espilä toimii taas Torkkelin puistossa eli nykyisessä Park Leninassa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Helsingin ytimeen avattu kreikkalainen Papa Andreas tarjoaa klassikkoja modernilla twistillä
Uusi ravintola
|
Jasper Pääkkösen ravintola valmistui, ja tältä siellä näyttää
Cocktailreseptit
|
Oletko jo kokeillut? Tässä ovat kesän viileimmät kahvicocktailit
Uusi ravintola
|
Kreikkalainen kokki perusti Helsinkiin ravintolan, jonka keittiötä hän pyörittää yksin: ”Teen kaiken itse”
Kahvilat
|
Ikinuori Elvi Avikainen täytti 96 – hänen vuonna 1955 perustamansa leipomo toimii yhä perhevoimin Helsingin Kalliossa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Tapahtumat
|
Uusi Kipinä Festival käynnistyy jo torstaina lasten ja nuorten festaripäivällä: ”Ei taloudellista tavoitetta”
Cocktailreseptit
|
Oletko jo kokeillut? Tässä ovat kesän viileimmät kahvicocktailit
Tapahtumatilat
|
Helsinki-halli sai sponsorinimekseen Veikkaus Arena
Baarit
|
Helsinkiin aukesi drinkkibaari, joka on auki joka päivä
Uusi ravintola
|
Helsingin ytimeen avattu kreikkalainen Papa Andreas tarjoaa klassikkoja modernilla twistillä