Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Michelin-tähdet jaetaan taas – tässä ovat arviot siitä, ketkä niitä Suomessa maanantaina saavat
SUOSITTELEMME:
Jasper Pääkkösen ravintola valmistui, ja tältä siellä näyttää
Kuolleet
Kaikki Helsingin ravintolat kiertänyt mies on poissa – Ensio Virta oli edelläkävijä, joka ei tuonut itseään tyrkylle
Tukkutoiminta
Vegepörssi on tukkumarkkinoiden uusin tulokas – näin bisnes pyörii
Yrittäjyys
Teemu Boman toteutti haaveensa: oma ravintola Espanjan Aurinkorannikolla
Talous
Ravintola-alan polarisaatio puhuttaa: miksi toinen menestyy toista paremmin?
Pienpanimot
Pienpanimoilla on nyt kimurantit ajat – oma ravintola on ehdoton edellytys menestykselle, sanoo konkari
Ravintolat
Helsingin ravintoloille elintärkeä toiminto saatetaan vielä pelastaa, mutta nyt on kiire – tällainen on pakastamon viimeinen oljenkorsi
Ravintolat
Helsinkiläinen yrittäjä halusi myydä ravintolansa lamput, mutta pettyi pahasti – mitä tarkoittaa ravintolan ja sen irtaimiston suojelu?
Ravintolat
Avec Lappeenrannassa: Sata Adrianon asukkia kokoontui muistelemaan ravintolaa, jota ei ole enää olemassa
Ravintolat
Mikko Utter loihti pikkukaupunkiin suositun ravintolan, johon tullaan varta vasten kaukaakin
Pakkaukset
Pakataanko puuhun vai muoviin? Take away -ruuan suuri mullistus
Ravintolat
Miten selvitä 125 vuotta? Näin Salve sen teki – epätrendikkäät ravintolat ovat nyt trendikkäitä
Bistrot
Ei burgereita, ei pizzaa – itähelsinkiläinen korttelibistro tarjoilee nyt klassikoita
Ulosmyynti
Michelin-kokki Kim Mikkolan uudessa ravintolassa Töölön stadionilla ulosmyynnin suosikki on kasvislasagne
Ulkomaat
Kolme vinkkiä Viipuriin – ravintola Espilä toimii taas Torkkelin puistossa eli nykyisessä Park Leninassa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Jasper Pääkkösen ravintola valmistui, ja tältä siellä näyttää
Michelin-tähdet
|
Michelin-tähdet jaetaan taas – tässä ovat arviot siitä, ketkä niitä Suomessa maanantaina saavat
Burgerit
|
Hampurilaiseen itse virvelöityä kalaa ja kaveriksi savolaisia ranskalaisia – kävimme Burger Lovers -festareilla Helsingissä
Uusi ravintola
|
Ravintolakonkari hyppäsi ”pahiksen” kelkkaan ja yllättyi itsekin – Helsinkiin avataan uutuuspaikka, joka haluaa erottua
Cocktailit
|
Vaivattomassa ja näyttävässä loskajuomassa on hyvä kate – Aperol Slush ja käytännön vinkit baarimestarille
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Michelin-tähdet
|
Michelin-tähdet jaetaan taas – tässä ovat arviot siitä, ketkä niitä Suomessa maanantaina saavat
Yökerhot
|
Legendaarinen homobaari DTM sulkeutuu – taustayhtiö hakeutui konkurssiin
Olut
|
Suomen paras olut 2025 on salmiakkinen ja marjainen sour
Uusi ravintola
|
Jasper Pääkkösen ravintola valmistui, ja tältä siellä näyttää
Burgerit
|
Hampurilaiseen itse virvelöityä kalaa ja kaveriksi savolaisia ranskalaisia – kävimme Burger Lovers -festareilla Helsingissä